2777
2789
عنوان

عروسی من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصمیم گرفتیم با پول تشریفات اضافه یه زندانی آزاد کنیم اگر بتونیم😊

چه کار زیبایی ..انشاالله خوشبخت ترین بشی در کنار همسرت ...😘😘🫂🫂

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

خونه پدر همسرم یه ویلای بزرگه تو کردان که باغم دارهقشنگه خداییدیزاینر هم میاریم چیدمان و گل آرایی و ...

خب اگه یه باغ قشنگه که بگو دوستان پِلِی کنن بادابادا مبارک بادا😂

امیدوارم همیشه قطار زندگیتون روی ریل خوشبختی حرکت کنه💫

چرا کادو نیارن ؟

همسرم مخالفه،میگه من یه شب میخوام عروسی بگیرم فامیل بیان کیف کنند برن چرا باید کادو بدن اخه؟الان یه خانواده ۴نفره بخوان برای عروسی حاضر بشن میدونی چقدر هزینه داره؟

خدومونی باشه به همه خوش بگذره فقط

بخورن،برقصن و شاد باشن

من عروسیمو تو خونه ی خودمون گرفتم فرشاموجمع کردم پذیرایی رو چیدیم .شام از یکی از بهترین رستورانهای تهران و پذیرایی میوه شیرینی دسر ،دوتا خدمتکار اومدن کارو انجام میدادن.و آخرش خونه رو تمیز کردن و رفتن ،فقط نزدیکان خودمون که باهاشون بهمون خوش بگذره .سیستم صوتی حرفه ای داره شوهرم اونم آهنگ پخش کرد ،رفتیم آتلیه لباس پوشیدم ماشین خودمونو گل زدیم .عالی بود خداروشکر .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒....