2777
2789
عنوان

عروسی من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 54 پست
حقیقتا برای مراسم تشریفاتی مشکل بودجه نداریم ولی میخواهیم مراسم ساده رو نرمال کنیم بچه های فامیلم ال ...

چقد خوب واقعا،منم برنامم همینه،اگر نظر من باشه اصلا عروسی نمیگیرم،ولی خب ،ساده برگزار کردن هم ی روش دیگشه

چقد خوب واقعا،منم برنامم همینه،اگر نظر من باشه اصلا عروسی نمیگیرم،ولی خب ،ساده برگزار کردن هم ی روش ...

اخه همسرم پسر اول هست

منم تک دخترم

میخواهیک عقد و عروسی هم یکی کنیم

یه مهمونی که به همه خوش بگذره

ساده و خودمونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره قبل ای اینکه اینکار رو بکنی از تصمیمت مطمئن بشی! مثلا چندتا فیلم عروسی که توی خونه برگزار شدن ...

خونه پدر همسرم یه ویلای بزرگه تو کردان که باغم داره

قشنگه خدایی

دیزاینر هم میاریم چیدمان و گل آرایی و شمع آرایی کنه

حقیقتا برای مراسم تشریفاتی مشکل بودجه نداریم ولی میخواهیم مراسم ساده رو نرمال کنیم بچه های فامیلم ال ...

خیلی خیلی ثواب داره این کار و نیت خیرتون مطمئن باش. میدونی چقدرا هستن واهمه دارن از هزینه های ازدواج و مجرد میمونن؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خیلی خیلی ثواب داره این کار و نیت خیرتون مطمئن باش. میدونی چقدرا هستن واهمه دارن از هزینه های ازدواج ...

اره عزیزم

تاژه همین مراسم هم به زور خانواده ها میگیریم

واقعا مخالفم

بحث مالیش نیست

تازه سرویس طلا هم گفتم نمیخوام

یه حلقه شیک و معقول کافیه