2777
2789

بچه مشکل داره یا والدین؟

چرا بچه باید زوزه بکشه؟

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

بعضیا خیلی بی شعورن بچه که گریه میکنه حالا هرجا فکر میکنن یه چیز عادی و طبیعیه ،دختر واحد بغلی ماهم با مامانش از بیرون گریه کنان و جیغ کشون میومد تا جلو در اونجا مامانه میرفت خودش تو بچه می موند تو محوطه بقول اسی روزه میکشید منم اون موقع بچم نوزاد بود میخوابوندمش با صدای این بیدار میشد ،دو سه بار این وقتی جلو در گریه میکرد در و باز میکردم آروم به بچه هه میگفتم اگه اینجا گریه کنی میرم بیرون به همه دوستات میگم که فلانی گریه او هستش همش گریه میکنه ،یا میگفتم اسمتو میخوایم بذاریم جیغ جیغو 😂دیگه کم کم بیرون گریه کردنو ترک کرد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه مشکل داره یا والدین؟ چرا بچه باید زوزه بکشه؟

فکر میکنم مشکل داره مثلا یهو چند دقیقه جیغ میزنه نهههههههههههه بعد صدای ویراژ ماشین در میاره که مثل زوزه میشه ، معمولا شبا یا صبحا اینطوری میشه بعضی وقتا هم یه آقایی مثل گوسفند بچه رو میزنه زیر بغلش میبره تو ماشین همونکه یه بار دیدم کتکش میزد ، کلا خیلی عجیب غریبن ، ظاهر خونه هم قدیمی و کلنگیه