2777
2789
عنوان

ناهار

151 بازدید | 8 پست

دوستان گلم براي ناهار مهمون دارم قبلش كه مهمون ها اومدن ميخوام آب طالبي و بستني سرو بشه به نظرتون از الان آب طالبي رو بگيرم تا ظهر خراب ميشه مزه ش؟ يا تو يخچال چيزيش نميشه؟ 

و اينكه ژله هام رو كم ريختم پودرش رو شيرينيش كم شد شكر بريزم بد ميشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب طالبی رو نیم ساعت قبل اومدن مهمونات درست کن 

ژله رو اگه کم ریخته باشی نمیگیره که.شکر شل ترش هم میکنه. اگر پودر ژلاتین داری بن ماریش کن بعد با ژله ای گه هنوز نگرفته مخلوط کن تا سفت بشه در این حالت میتونی شکر هم اضافه کنی که شیرینتر بشه

من همیشه خود طالبی رو چندساعت قبل میذارم تو یخچال بعد موقع مخلوط کردنش چنتا یخ تیکه ای خرد میکنم و توی مخلوط کن با طالبی میریزم کمی هم شکر که خوب شیرین بشه یا بستنی وانیلی

اب طالبي تو بگير تو همون پارچ بذار يخچال بعد ك مهموما ارمدن يلحظه باز ميكسش كن با دستگاه چون اب طالبي وقتي بزاري يخچال ابش مياد بالا اون لرتش ميره پايين

براي ژله هم اگه ژله هنوز نگرفته يذره شكر با يه قاشق اب جوش هم بزن اب بشه بعد بريز توش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز