2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

212 بازدید | 21 پست

من تازه عروسم ۷ماهه عروسی کردم و با خانواده شوهرم یکجا هستیم تو یه ساختمونیم

نه پاگشا کرد نه هزار تمن عیدی داد

چندین بار شام دعوتشون کردم چون خانواده خودم اومدن گفتم حرفی توش نباشه

ولی خانواده خودم شام دعوت کردن منم پس دادم دعوت رو

اومدن خوردن رفتن و بعد برای دعوت مادرش زنگ میرنه میگه بعد شام بیا

من شاغلم چ گناهی کردم اینو رک ب شوهرم گفتم

گفتم از این بعد شام جایی دعوت شما دعوت میکنم

حتی خانواده خودم

اون شب بعد ۷ماه زنگ زد شام بیا تعجب کردم رفتم میبینم میگه که خواهر زادمو پاگشا کردم از غذا موند گذاشتم فریزر باهم بخوریم تمیزه ها

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی وقته اونا رو هیچ کجای زندگیم حساب نمیکنم چون خودشونم با من همین رفتار رو کردن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

حالا نمیگفت چی میشد؟نرو انتظارم نداشته باش اذیت نشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

😂😐واقعا بیشعوره خدا صبر بده بهت نشون بده بهت برخورده

خیلی بیشعوره

منم والا به شوهرم گفتم خیلی از دست مادرت ناراحتم

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
😂😐واقعا بیشعوره خدا صبر بده بهت نشون بده بهت برخورده

اتفاقا اصلا نباید بگه بهم برخورده،اینا رو کلا باید سگ محل کرد،پوست کلفت تر از این حرفان که به خاطر برخوردنش بخوان دلجویی کنن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤