2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

87 بازدید | 14 پست

پیرو تاپیک قبل که همسرم همه داروندارشو میده به خانوادش دیروز اون مبلغی که میخاستم و زد بعد به حالت تیکه گفت خرج تورم میدم که نگی فقط برای خانوادت خرج میکنی منم گفتم اره خوب کاری میکنی .گفت میدونی چی من خانوادم برام مهم تر از توان منم گفتم خب خانوادت مهم تره بیخود کردی زن گرفتی بمون همون اونا رو ترو خشک کن ما نامزدیم دوساله .گفت تو خودت و انداختی بهم که اصلا اینطور نبود منم گفتم باشه طلاق بگیریم .دیدم اومد تو اتاق عذر خواهی کرد گفت راجب پدر و مادرم حرف میزنی کصخول میشم میگم من منظورم پدر ومادرت نیس خواهر و برادر واصلا همشونن .واقعا داره از چشمم میوفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این زندگی عاقبت داره اول زندگی کانجار و بگو مگو خوش باشید و این طور کنایه ها رو کنار بزارید

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

طلاق بگیر این رفتارش تغییر نمیکنه فقط تو به بدبخت میشی دو روز دیگه بچه هم میاری بدتر میشه

بقیه اخلاق و رفتاراش خیلی خوبه فقط این مورد خیلی اذیت کننده اس .و خانواده بیشرفش اصلا ملاحضه نمیکنن

این زندگی عاقبت داره اول زندگی کانجار و بگو مگو خوش باشید و این طور کنایه ها رو کنار بزارید

افغانی ای ؟

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

بقیه اخلاق و رفتاراش خیلی خوبه فقط این مورد خیلی اذیت کننده اس .و خانواده بیشرفش اصلا ملاحضه نمیکنن

دو روز دیگه خواهر و برادراش توقعشون بیشتر میشه

اگه براشون کاری نکنه میان تو زندگیتون دخالت میکنن و دعوا میندازن چون پول یامفت رفته دهنشون مزه داد دیگه نمیتونن ترکش کنن

این خودش بزرگ ترین مشکله

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خرج و مخارج اونا اصلا پولی نمیزاره بخایم عروسی بگیریم فقط این ماه 70ملیون برای پدرش واریز کرده

بعد میگی اخلاقای دیگش خوبه

این دو روز دیگه ماستم به زور میخره

عادت کرده

خوددانی

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
کامل از چشمم افتاده کاش بمیرن همشون

اونا نمیمیرن

تو باید عاقل باشی

جوونیت رو نزاری پای همچین آدم احمقی

من بابام اینجوری بود

هیچی برای ما نکرد همش خانوادش تا الان که ۶۰ سالش

برای من و مامانم اصلا نمی جوشید فقط خواهر برادراش