2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

صدرصد باید بخونی کسایی که از دهم میخونن کارشون راحت تره و احتمال موفقیت بیشتر.

مشاور بگیر با هزینه کم چون فرقی ندارن زیاد. چنتاشو میگم انتخابی برو ببین تصمیم بگیر سیب ترش دکتر کریمی مدیکال

کتاب تست خیلی سبز تک پایه بگیر واسه تخصصی هاست البته اگه تجربی هستی!

ریاضیو جامع بگیری بهتره.

یا ماز تهیه کن تا روز کنکورت فکر کنم کلا 14 میلیون هست و همه معلم های خوب رو داره ازمون داره و خیلی چیزای دیگه یا بیرون کلاس برو که پیشنهاد نمیکنم . این یه بخش آموزشت. یعنی معلم 30 40 درصد یاد میده

بخش مهم اینه خودت تست بزنی سوالای ازمون هایی مثل قلمچی و ماز رو دانلود کنی بزنی و چیزایی که یاد گرفتی رو نگهداری ذهنت و مسلط بشی رو درس.

عمومی هاتم خوب بخون چون نیاز داری واسه دو سال بعدت فارسی عربی زبان

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

آره میرم دهم تجربی

با مدرسه پیش برو و مطابق برنامه کلاسیت درس بخون

هر درسی رو که توی مدرسه خوندی ، وقتی اومدی خونه همون روز نیم ساعت وقت بذار و دوباره بخونش.

دروسی مثل آمادگی دفاعی و محیط زیست رو کلا شب امتحانی بخون پاس شه بره که اصلا اهمیت ندارن. درسی مثل دینی رو هم همینطور.

ادبیات و عربی و زبان رو در حد مدرسه بخون ، ولی خوب یادشون بگیر که پایه دروس سال بعدتن.

میمونه دروس تخصصی ، برای اینا مطابق با برنامه مدرسه پیش برو. درگیر کلاسای آموزشی خارج مدرسه اصلا نشو که اشتباه محضه . خسته میشی و وقت زیادی میگیرن. هر جایی از درس رو متوجه نشدی ویدئو آموزشی ببین.

زیست فرهمند ، شیمی فراهانی ، فیزیک شجاعی ، ریاضی کرمی

از تلگرام میتونی ببینی.

توصیه من اینه از همون سال دهم کتاب تست سطح ۱ بخر و کم کم تست زدنو کار کن. طوری که تابستون آزمون شرکت کنی و نگرانی بابت جمع بندی دهم نداشته باشی.

زیست خیلی سبز ، شیمی خیلی سبز ، فیزیک خیلی سبز ، ریاضی میکروقرن جدید. اینا هم کتابای خوبی ین

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

با مدرسه پیش برو و مطابق برنامه کلاسیت درس بخونهر درسی رو که توی مدرسه خوندی ، وقتی اومدی خونه همون ...

ریاضی مهر و ماه یا ای کیو خوبه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

با مدرسه پیش برو و مطابق برنامه کلاسیت درس بخونهر درسی رو که توی مدرسه خوندی ، وقتی اومدی خونه همون ...

اینم اضافه کنم ، تا میتونی خوش بگذرون و به خودت برس که خسته نشی.

حتما ورزش کن و برو بیرون تفریح کن

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

ریاضی مهر و ماه یا ای کیو خوبه

آی کیو برای شروع سطحش بالاس ، منبع سطح ۲ محسوب میشه.

میکروقرن جدید از مهر و ماه بهتره.

مهر و ماه جامع کتاب خوبی یه

با مدرسه پیش برو. کتابای درسیتو خوب بخون و سعی کن تست هم بزنی ولی لازم نیست مثل سال یازدهم و دوازدهم هلاک کنی خودتو که خسته شی و ول کنی. خیلی معقول بخون یعنی جوری نباشه که اصلا نخونی و جوری هم نباشه که صبح تا شب هیچ تفریحی نداشته باشی

آی کیو برای شروع سطحش بالاس ، منبع سطح ۲ محسوب میشه.میکروقرن جدید از مهر و ماه بهتره.مهر و ماه جامع ...

پاورتست مهر و ماه هم عالیه

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر