2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک گربه

218 بازدید | 32 پست

داماد ماهم خیلی سال پیش نصف شب که داشتیم میرفتیم خونشون با ماشین خودش یه سگ رو زیر میگیره تو خیابون اما سگ شانس بدش میمیره متاسفانه حدود ۶ ماه بعدش که داشته با موتور میرفته جایی یه ماشین میزنه بهش کل پاش رو آتل میگیرن و تا چند وقت خونه نشین بوده

خلاصه کارمای حیوانات خیلی سریع میگیره حواستون باشه

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

اون که عمدی نبوده :/

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب از عمد که نزده کارما چیه دیگه

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

پسر همسایه ما با تفنگ ساچمه ای زد تو چشم یه گربه... فرداش با موتور میرفت که با مغز رفت توی جدول..ضربه مغزی شد بعد دوماه به هوش اومد ولی هنوز بعد بیست سال بدنش رعشه داره...باباش هم کمی بعد سرطان گرفت و مرد،داداشش هم طلاق گرفت..مادرش اومده بود خونه مون گفت از اون شب که این گربه رو زد،دیگه خنده تو خونه مون ندیدیم همه اش بدبختی و مصیبت شده... طوری شد که گذاشتن از اون خونه رفتن کلا...

بابا شرایط فرق میکنه عمدا که زیر نگرفته یکیو میشناختم واسه اینکه سگو زیر نگیره رفته بود یه سمت دیگه چپ کرد خودش مرد. کارمای این بدبختو کیبده؟

طرف میشناسم بدون اینکه ببینه خواهرزاده شو زیر گرفت اون یکی دایی جیغ نمیزد کلا میکشتش. طرف میشناسم ندیده بود پسرشو خودشو زسر گرفت مرد.

هی کارما کارما کارما

بابای منم یبار یه آجر زد توسریه گربه. یادمه بچه بودم اون گربهه چقدناله کرد.. فرداش بابام تصادف کردتاپای مرگ رفت..هنوز یادمه

اصفهان نصف جهان برای سلامتی وتعجیل درفرج آقامهدی صاحب الزمان صلوات بفرست ♡برام دعاکنیدبرم کربلا♡

پسر همسایه ما با تفنگ ساچمه ای زد تو چشم یه گربه... فرداش با موتور میرفت که با مغز رفت توی جدول..ضرب ...

بعضی آدم ها واقعا حرومزاده ان بیچاره گربه بدبخت حقش بود مرتیکه ،تو خود ترکیه آزار حیوانات مخصوصا گربه ها مجازات سنگین داره ای کاش تو ایران هم اعمال بشه

خب باید بلاخره حواسش رو جمع میکرد عسلم ،صحبت بخیز خوبی گلم ؟

سلام عزیزم خوبی نه خوب نیستم .دیشب تا صبح پلک رو هم نداشتم اینا روزا حالم داغونه برام دعا کنید 😭😭

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بابا شرایط فرق میکنه عمدا که زیر نگرفته یکیو میشناختم واسه اینکه سگو زیر نگیره رفته بود یه سمت دیگه ...

عزیزم خب میتونست حواسشو بیشتر. جمع کنه اگه این بلا سر. عزیز خودمون بیاذ چی

بابای منم یبار یه آجر زد توسریه گربه. یادمه بچه بودم اون گربهه چقدناله کرد.. فرداش بابام تصادف کردتا ...

بیچاره گربه خدا به بابات خیلی رحم کرد امیدوارم درس گرفته باشه