2777
2789
عنوان

من ریزه میزم

276 بازدید | 36 پست

بعددخترم ۱۳ سالشه درشتتر ازخودمه همش مسخرم میکنه میگه کوچولویی

یا همش ازتیپم ایراد میگیره تیپمو درست میکنم ازیه چیزدیگم ایرادمیگیره یامیگه آرایش نمیکنی میام یخورده آرایش میکنم میگه خوبیا ولی صورتت خیلی خستست

هرکارمیکنم ازم ایراد میگیره به شوهرمم میگم یچیزبهش بگو میگه خاک برسرت که گوش به حرف بچه میدی

واقعا موندم به چه سازش برقصم اصلا انگارکلا دوسم نداره که ازهمه چیزم ایرادمیگیره شایدم ادم دوست داشتنی نیستم وحق داره دوسم نداشته باشه ولی اخه مادرش که هستم

همیشه بهش میگم بیا باهم مثل دوتا دوست باشیم مسخرم میکنه میگه من هیچیا به تونمیگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید ولی خیلی بهش رو دادی احترامتو ندارع چ طرز ح زدن با مادرشه دوستی جای خود مادری هم جای خود

اره واقعا خیلی بهم بی احترامی میکنه یوقتا واکنش نشون میدم بدترمیسازه یموقع هم هیچی نمیگم بهش بعد میاد بغلم میکنه میگه آخی هیچی نمیگی عذاب وجدان میگیرم

هر چیزی جایی داره دوست بودن و احترام به والدینو باید با هم یاد بگیره.ولی این جور که پیداست از پدرش ا ...

نه باباش اصلا تاحالا مسخرم نکرده ولی دخترم وخواهرکوچیکه ی خودم همش دوتایی راجبم پچ پچ میکنن بعدمسخرم میکنن وباهم میخندن

باهاش جدی رفتار کنید این چه وضعشه😑

من از مامانم ۱۰ سانت بلندترم بیرون میریم بعضی وقتا میگم بازومو بگیر یا خودم دست میندازم دور شونش کیف میکنه

مامان منم اهل آرایش نیست ولی در عین سادگی خیلی زیباست...

احتمالا بخاطر سنشه ولی شماهم بهش خیلی رو دادین چون ممکنه این عادت روش بمونه

خدایا شکرت🤍

چقد بی ادبه..تو مادرشی دوستش،ک نیسی ایراد بگیره و....یکم جذبه داشته باش

کلا ازهمه لحاظ دارم باهاش به مشکل میخورم به دنیا اومد دلم خوشه دختردارم میشه رفیق ومونسم ولی الان تواین سن خیلی داره اذیتم میکنه گاهی وقتا بدجوردلمو میسوزونه به باباش میگه بابا این چی بود توگرفتی انگارمن زن باباشم