2777
2789
عنوان

شکرگزاری امشب

41 بازدید | 4 پست

خدایا ممنون بابت صبح .

خدایا ممنون که صبح پرنده ها میخونن

ممنون که اکسیژنی که شبها توسط گیاهان تولید شده و کربن دی اکسیدی که جذب شده رو میتونیم تنفس کنیم

خدایا ممنون که خورشید ملاتونینم را تنظیم میکنه

خدایا ممنون که بی خانمان نیستم

خدایا ممنون که سقف و پناهی برای استراحت و لذت از زندگی دارم

خدایا ممنون که وسیله هایی مانند ماشین و موتور وجود دارند و ما به زحمت نمی افتیم و سریع جابهجا میشویم

خداروشکر ات که فراری نیستم جرمی قاچاقی قتلی مرتکب نشدم

خدایا شکرت که میتونم از جرعه جرعه آب خوردن لذت ببرم .

آب منشأ حیات بی طعم اما خوشمزه و گوارا زلال و شفاف منبع تمیزی

خدایا سپاسگزارم که با غذا خوردن هم لذت میبرم و هم سوخت مورد نیاز بدنم تأمین میشود

خدایا سپاسگزارم که میتوانم ببینم آسمان را درختان را خیابان را کودکان زیبا را

خدایا ممنونم که میتوانم بشنوم صدای طبیعت را آهنگهای باکلام و بیکلام آهنگهای شاد و غمگین پادکست کتاب صوتی صدای عزیزانم صدای بازی بچه ها در کوچه ،صدای چک چک اب، شرشر باران صدای موتور

خدایا سپاسگزارم که میتوانم لمس کنم لمس خنکی، گرمای دست عزیزی ، پتوی گلبافت ، اسلایم باری ، و...

خدایا سپاسگزارم که شبها را خنکتر آفریدی تا راحتتر در تابستان بخوابیم خدایا سپاسگزارم بابت ماه و نور ماه سپاسگزارم بابت مهتاب که دیدنش آرام بخش و الهام دهنده است .

خدایا ممنون بابت امنیت ام ممنون بابت عدم تهدید نیرویی وحشتناک

خدایا سپاسگزارم بابت سلامتی . میتوانم راه بروم هر جا که خواستم میتوانم هر مدل که خواستم دراز بکشم . میتوانم هر موقع خواستم استحمام کنم . میتوانم راحت آب دهنم را قورت دهم میتوانم راحت انگشتانم را باز بسته کنم کار کنم . پوستم هیچگونه بریدگی و زخمی ندارد خدایا بابت همه اینها از تو ممنون و ممنون بابت معده سالمم بابت روده های سالم میتوانم راحت دفع ادرار و مدفوع داشته باشم . میتوانم راحت نفس بکشم . قلبم مشکلی ندارد سایر اعضا بی آن که من بدانم در حال بهترین عملکرد هستند

ممنون بابت پریودم ممنون بابت رحم طلایی ام رحم مان منبع انرژی است منبع جذب است دوستش دارم . خدایا ممنون بابت گوشی یک وسیله پیشرفته و جدید که انواع کارهای مختلف را به ما ارائه میدهد عکس انداختن فیلم گرفتن تایپ کردن جستجوی جهانی آلارم بیداری و.....

خدای جانم هزاران هزار جمله دیگر در ذهن دارم که در زمان دیگری آنرا خاطر نشان خواهم کرد اما ممنون که همیشه با منی و به یاد من

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

تو در مسیر درست زندگی هستی ، ادامه بده ،و این حال خوبت رو رها نکن .

چه انرژی مثبت قلنبه ای🥰

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

👌👌

فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍