2777
2789
عنوان

اعتیاد

43 بازدید | 9 پست

سلامم من 26سالمه و10سال ازدواج کردم به پسر8ساله دارم ....شوهرم تا 4و5سال اول زندگی خیلیی خوب بود اما رفته رفته تبدیل شد به به آدم دیگه از سال 401متوجه خیانتش شدم در حد چت باخونومای بزرگتر از خودش منو شوهرم 8سال اختلاف سنی داریم

چندبار موضوع خیانتش به خانوادش گفتم پدر شوهرم گفت تو خیلی سخت میگیری ولکن ببخش تکرار نمیکنه افسردع شدم اما بخاطر پسرم کنار اومدم دوباره خیانتاش تکرار شد کلی باهاش حرف زدم اما از مشاور کمک خاستم منتها فایده نداشت تکرار پشت تکرار الآنم اصن برام مهم نیست چیکار میکنه یجورایی نسبت بهش سردشدم و6ماه متوجه شدم شیشه مصرف میکنه هیجورع راضی نمیشه بیاد گپ تواین زندگی بخاطر پسرم موندم از نظر اینکه خانواده م حمایتم کنن اصلا مطمننمم اگه طلاق بگیرم هیچ پشتوانه ندارم از یه طرف میگم مگه چندسالمه که بخام یه ادم معتاد تحمل کنم خیلیی ببخشید وقتی نزدیکم میشه حالم بهم میخوره ازش شکاک توهم میزنه میگه ت داری بهم خیانت میکنی پسرم میگه مامان اگه میخوای از بابا جدا بشی بزاروقتی من مردم جدا شو کمپ که نمیاد از یه طرف میگم شیشه ترک نداره دوباره میره سمتش ممنون میشم راهنمایی کنید

خیلی معذرت میخوام میدونم درست نیست تو تاپیک تون این سوال رو ازتون بپرسم

ولی واقعا نیاز دارم به ی جواب

میشه بگید علائم شوهرتون چیه

حس می کنم شوهر منم میکشه....

تمام دلخوشی زندگی من این است که وقت مرگ میایی و مرگ شیرین است ...صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیشه خیلی خطرناکه عزیزم...این توهماتش رفته رفته بیشتر میشه و از نظر جانی در خطرید

برو به خانواده ش بگو

نمیخوام ناامیدت کنم ولی ترک شیشه کار حضرت فیله

طلاق عاقلانه ترین کاره متاسفانه

خدا کمکت کنه عزیزم .انشالله واست معجزه بشه

خیلی معذرت میخوام میدونم درست نیست تو تاپیک تون این سوال رو ازتون بپرسمولی واقعا نیاز دارم به ی جواب ...

عطش

افراط در خوردن شیرینی جات

شک و توهم نسبت ب همه کس و همه چیز

بی خوابی

بی اشتهایی

خارش و زخم

خیلی معذرت میخوام میدونم درست نیست تو تاپیک تون این سوال رو ازتون بپرسمولی واقعا نیاز دارم به ی جواب ...

خواهش می کنم عزیزم اشتها ش فوق العاده زیاده ولی لاغر بدخلقی خواب زیااد شکاکی والا بمن گفت تو با معلم پسرمون ریختی روهم حالا معلم 50بالا سنش خیلیی بده بقران من آرزو مرگش دارم چون من بمیرم بچه م آواره میشه

شیشه خیلی خطرناکه عزیزم...این توهماتش رفته رفته بیشتر میشه و از نظر جانی در خطریدبرو به خانواده ش بگ ...

خانواده اونم بدتر از خانواده من دوبار دست گذاشت بیخ گلوم گفت دیدم کف آوردی بالاولت کردم خودمم وقتی به حال خودم اومدم دیدم بالا سرم داره گریه میکنع

مگه الان داری اون بفکر توهمات خودشه هنوز جوونی

الآنم نه 3ماه سرکار تو این 3ماه نهایت 20تومن خرجی داده اون اوایل ک مصرف نمیکرد اصلا سرکار نمیرفت یکم طلا داشتم با قناعت 10سال زندگی تحمل کردم الآنم نمیاد از سرکار چون محتاج موادش حتی پسرم رفت مدرسع نبود برا ختنه پسرم نبود کاراش خودم کردم برادر شوهرم اومد رضایت داد