اما....
_شما یک تفاوت هایی با هم دارین که شاید سخت باشه که با هم کنار بیاید . تا حالا به طرز صحبت کردن همسرت دقت کردی؟
_مگه چطوری حرف میزنه ؟!
_ببین عزیزم اون بیشتر آزادی طلبه یعنی راحت صحبت کردن رو به مودبانه صحبت کردن ترجیح میده و این ممکنه برات آزاردهنده باشی. و همینطور تو که ممکنه اعتقادات محکمی داشته باشی اما همسرت شاید حداقل با چند نفر بوده باشه و این هم یکی دیگه از مورد های تفاوت تون هست.
_میدونم اما خب دارم روی این تفاوت ها کار میکنم که اونم شبیه خودم کنم فکر کنم جواب هم داده چون دیروز سر یک موضوع ساده خیلی غیرتی شد
_ تغییر یک مرد میتونه خیلی سخت باشه ، همسرت انعطاف کمتری داری ، برات پیشنهاد دارم .... چطوره که تو خودت رو تغییر بدی ؟ تو خودت رو باب دل اون کن . الان دیگه جامعه اینطوری شده . چرا تو اینطور نباشی ؟ممکنه که اون لحظه غیرتی شده باشه ، اما حتی با در نظر نگرفتن دوستی های قبل ازدواجش که من بهشون مطمئنم ، نوع زندگی اون متفاوته ... ببین عزیزم شما دو نفر یا باید با هم ازدواج نکنید یا اینکه تو خودت رو تغییر بدی چون اونطور که من فهمیدم همسرت یک مقدار لجبازه و سخت میشه تغییرش داد. برو روی پیشنهاد من فکر کن اگر که موافق بودی به منشی زنگ بزن و دوباره یک وقت بگیر تا بهت بگم چکار کنی.