2777
2789
عنوان

رمان عاشقانه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5845 بازدید | 125 پست

اون روز هم به همین خوشی گذشت ، گفتیم و خندیدیم ، گاهی هم بحثمون شد ، سر همین شوخی های الکی اش‌.

فردا صبح وقت آزمایشگاه و بعدازظهر اش هم وقت مشاور داشتیم ، آزمایش رو که دادیم ، رفتیم پیش مشاور ، کلی ازمون سوال پرسید در مورد همه چی ، با اون تکی حرف زد ، با من هم همینطور ، بعد جفت مون رو خواستند و مشاور گفت که میخواد نتیجه رو اعلام کنه.

لبخند زد و گفت : خب با توجه به صحبت هایی که شده ، همه چیز خوب پیش خواهد رفت ، ان شاءالله خوشبخت بشید.

ما هم خوشحال اومدیم که از مطب بیایم بیرون که منشی گفت که خانم دکتر خواسته که من وایسم تا باهام حرف بزنه !! پرسیدم چرا ؟! گفت میخواد یکم بهت شیوه زندگی یاد بده. یکم بهم برخورد ، مگه من بلد نبودم ؟!

ای کاش هیچوقت تو اون مطب نرفته بودم ، ای کاش هیچوقت به حرف منشی گوش نداده بودم....

رفتم تو ، گفت بشین

_ نمیخواستم جلو همسرت بگم اما .....

پایان قسمت امشب 👉 امیدوارم لذت برده باشید ، نظراتتون رو با کمال میل میشنوم 😊

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق رنان ام مخصوصا رمان این سبکی که نشه پایانش و حدس زد و برا ادم بشه تجربه مفید مرسی از لطفت ک ...

خواهش میکنم خانمی . 😍 ممنون از حسن سلیقه شما 🌷

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
خیلی باحاله فقط ببخشید فردا یکم بیشتر بزارید ممنون میشم😄😍😍

خوشحالم خوشتون اومد 😊 چشم از فردا شب بیشتر میزارم

پس بقیه رمان کو

تیکه تیکه میزارم فردا شب دور و بر ۱ بیای ادامشو گذاشتم تا آخر هفته تموم میشه