2821
2789

خانواده شوی من هم همینطور

یه دونه نوه داشتن هر دفعه میری هر کاری که انجام میداد برامون تعریف میکرد الان شوی منم بچمون هر کار کنه هرجا بریم مامانش باید بدونه

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی. کاریش نمیشه کرد. مال منم میگه البته من با این مساله مشکلی ندارم. خیلی جزییات مخفی نداریم اخه.& ...

منم جزییات مخفی نداریم ولی چون اونا موقع عروسی اسباب کشی کار و روزای سخت حتی بما زنگم نزدن بدم میاد این خودش میزاره کف ذستشون بابا اگ براشون مهم بودیم میپرسیدن

نه ممکنه ازمادرش سوال کنه و لوبره

نه آتو واقعی از خودش در نیاره ک

حداقل یه درصد احتمالش هس ک مادره حرف زندگی اینارو ب کسی بگه

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
منم جزییات مخفی نداریم ولی چون اونا موقع عروسی اسباب کشی کار و روزای سخت حتی بما زنگم نزدن بدم میاد ...

معمولا وقتی این اخلاقو دارن بحث و جدل هم فایده نداره و مرد رو لجوج تر میکنه. گفتم که عزیزم کاریش نمیشه کرد. اگه هم کسی بهت پیشنهاد میده که باهاش برخورددد کن اشتباه میکنه چون مردها این رفتار رو کنار نمیگذارن متاسفانه، فقط میتونن دور از چشم شما و با ذکر جزییات خیلی ریزتر، کارشونو ادامه بدن. 

آتو هم گرفتم میگه ولش کن سادس .بازم ب کاراش دور از چشم من ادامه میده

خب یبار اتو گرفتنی بیا جلو شوهرت گریه کن بگو ببین مامانت چی گفته چیکار کرده بعد حین گریه کردن بگو ک تو زندگی یه چیز خصوصی نداریم حرفای دلت

اخه مردا وقتی زن گریه میکنه چیزی نمیگن بهش بعدا در مورد حرفاش فک میکنن

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
2790
2823
2791
2779
2792