بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
خودت با مهربونی و آرامش حرف بزن باهاش اول . از خودت شروع کن بگو منم نباید جزییات زندگیمونو به متدرم بگم خیلی کار اشتباهیه و ازین حرفا اگه درست نشد برید مشاوره
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
عزیزم باهاش صحبت کن بگو ما حریم خصوصی داریم که به جفت خانواده ها ربطی نداره بعضی ها همه چیزو به خانواده خودشون گزارش میدن بعد میخوان شوهرشون هیچی نگه به شوهرت نشون بده مسائل درون خانواده خودتونو به خانوادت نمیگی اونم یاد میگیره
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک