2777
2789
عنوان

هعی خدااااا

42 بازدید | 0 پست

حالم گفتنی نیس شوهرم دیگه شورشو در اورده یه هفته هست به صبح تا شب خونه نمیاد به باغ باباش میرسه امروز تموم شده نسبتا اومده از سر صبح صداشو برده بالا لباسای این کجاس هیچی نگفتم دادم دستش بلند شدم صبحانه و چایی گذاشتم قیافه گرفته خورده بعد گفته بابام الان از بیرون میاد واسش چایی صبحانه اماده کن ببر گفتم باشه بردم خونشو تمیز کردم اومد ظهرم با نفس تنگی ناهار گذاشتم نخورده الانم اومده جلوی داداشم صداشو برده بالا میگه اون روز نگفتم کسی نیاد خونه ی ما رفته مامانشو بیاره زنگ زده برداشتم میگه به بابام شام بده میگم کجایی میگه نترس نرفتم گشت گذار تو بمونی این یه اخلاقش به زور میبرتم خونه مامانم اینا بعد اومدنم یه جنگ بزرگ راه میندازه خدا شاهده صبح تا شب تو خونم جاییم نمیرم جز یه ماهی یا هفته یه بار خونه مامانم اینا شاید بگین اینا چیزی نیس ولی هست کلفت نگرفته زن گرفته که زندگی کنه نه اینکه قیافه بگیری خستگی اینو اونو سر من خالی کنه من بدبخت سیاه برگشته چیزی نمیگم بهش واسه خواهراش ارثیه جمع میکنه بهمم اعتماد نداره گوشیمو چک میکنه بدون اینکه به من بگه رفیقامو فامیلامو مسدود میکنه شب قبل عروسیم چون داداشم زنگ زده بودگفت دم درم بیا خونه مامان بزرگ تا لباس عروستو پرو کنی خواستم جوابشو بدم گوشیو گرفت زد تو دیوار جلوی خواهرش کسی اینو قبول نمیکنه ولی بخاطره بچه ی تو شکمم هیچی نمیگم میگم اون گناهی نداره مامانی بمیره برات😭💔