2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کامل خوندم، بیشتر خلق شخصیت های زیاده و آخرش میگه اینا همه تو خیال بوده، البته من خوشم نیومد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یک شاهکار از گابریل گارسبا مارکز.بداستان ۷ نسل خانواده که به دهکده ای مهاجرت میکنند.زندگی نسلها را روایت میکنه .اسامیش بسیار زیاد و مشابهه .کتاب با تمرکز کامل باید خونده بشه و باید یک رمان خون حرفه ای باشی وگرنه صفحه دوم کتابو میندازی کنار

یه روستایی هست به اسم ماکوندو دو نفر فرار میکنن از روستای خودشون و اونجا زندگی تشکیل میدن کم کم مردم جدیدی میان کولی ها میان . ادم ها برای اشیا هنوز اسم نذاشتن با اشاره اونا رو نشون میدن کولیا بعدا اهنربا ذره بین میارن برای اولین بار یخ میبینن شگفت زده میشن . یه داستانی که سیر تحولش بعدا سیاسی میشه ائورلیانو بوئندیا فرزند خانواده یه ادم رده بالای نظامی میشه بعدا تیربارش میکنن . یک فرزندشون میره سالها تو کشتی ها زندگگی میکنه وقتی برمیگرده با خواهر خودش ازدواج میکنه رمدیوس یه دختره نوه خانواده هست نویسنده فکر کنم ..... این خانواده اخرش با کسی که با خاله ی خودش ازدواج کرده از هم میپاشه

کلا منظور مارکز اینه ازدواج فامیلی نکنید

به نظرم ارزش وقت گذاشتن نداره ذهنتونو تا مدت ها درگیر خزعبلات میکنه و تاثیر منفی داره

برخلاف تبلیغات هایی که فرماسونری ها و صهیوونیسم ها روی این اثار میکنن ارزش ادبی نداره

فقط برای سرگرمی خوبه و خب تاثیر منفی زیادی روی روحیه شما خواهد گذاشت......

یک شاهکار از گابریل گارسبا مارکز.بداستان ۷ نسل خانواده که به دهکده ای مهاجرت میکنند.زندگی نسلها را ر ...

خب چی میخاد بگه فقط روایت میکنه زندگی شونو ؟ اسم کتاب چه ربطی داره به رمان؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

اولا رمان الزاما قرار نیست چیزی بگه .بعضی رمانها سرگرم کننده هستن .علت اینکه همگی در تنهایی میمیرن

چون کل داستان توی ۱۰۰ سال اتفاق میوفته یعنی هفت نسل

تنهاییش بخاطر اینکه بیشتر اعضای این خانواده تنها هستن باهم هستن ولی با هم نمیسازن

اصلا کجاش میکه در خیال بوده عزیزم .

همه داستان خیالیه و واقعی نیست حتی اندام و ظاهر بعضی شخصیت ها رو توصیف میکنه کاملا مشخصه تو واقعیت وجود نداره، مستقیم که اول کتاب مثل سریال های تلویزیونی نمیگن خیالیه، اخر داستان اونجایی که همه چیز رو باد میبره کاملا میگه که اینا تو ذهن اون شخصیت بوده، نویسنده این کتاب هم به خاطر خلق شخصیت های زیاد جایزه برده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

صد سال از یک خانواده،، که بخاطر سبک زندگی شون انکار محکومن به تنهایی و پوچی.

یه جمله از اون کتاب مه هیچ وقت یادم نمیره: مفهومش عین بود که

ما وقتی یکی از خانواده و هم خونانمون رو در یک خاک دفن کنیم دیگه به اونجا تعلق داریم

هرچه  خوبه و برا خودم دوست دارم ، برا بقیه هم دوست دارم