2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 59 پست
عکس رنگی گرفتی ؟لوله هات بازن؟چون میگی پارسال میخوردی فولی خوب داشتی ممکنه از لوله هات باشه

خب یه بار باردارشدم ولی پوچ بود

اگه بسته باشه که نمیشدم

نه هنوز عکس رنگی ندادم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آره سونوکه منم شش باردادم کیست ریزدارمو تنبلی هردوتخمدان

پس چرا این داروهارو بهت نداده🤔

دکترت رو عوض کن عزیزم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب دکترت کاری نمیتونه بکنه برات اخه تخمکت هم ازاد میشه این داروها برا کساییه که مشکل دارن

اره میدونم گلم ...واسم دعاکن زود مامان شم ...منم واسه شما دعامیکنم بلکه خدا رومونا زمین نذاشت

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من همراهش ی داروی دیگم بهم دکتر داد  تنها انگار نباید خوردش

اره. منم دفه پیش بهم داد. ولی اسمش یادم نمیاد😁

اره میدونم گلم ...واسم دعاکن زود مامان شم ...منم واسه شما دعامیکنم بلکه خدا رومونا زمین نذاشت

ان شالله.حتما

من همیشه برا مامانی منتظر دعا میکنم🙏

چندبارعوض کردم هیچ کدوم بهم نمیدن

چندسالته؟

دکترم آخه بهم نمیده چرا میگه همون متفورمینوبخور که جواب نمیده اونم دیگه نمیخورم دوساله منتظرم شایدم ...

دو ماه متفورمین‌خوردم با قرص پروژسترول ، از روز ۱۴ پریودی پروژسترول میخوردم  بعد دوماه بهم‌لتروزول داد لتروزول رو خوردم‌جواب گرفتم 

لتروزول یکم‌خطرناکه احتمال حاملگی خارج رحم‌اینا هست باید خیلی کم بخوری نهایت دو دوره

20

خب خیلیم کوچیک نیستی

چرا بهت نمیدن واقعا؟🤔

یعنی بار اول سونو دادی فولیکولات خوب نبود؟

قبلنا که کلی دارو میخوردم دکتر روز دوم سونو میکرد بعدش بتروزول و کلومیفن میداد ۵شب سه روز هم گونال اف میزدم تا فولیکولام زیادشن و رشد کنن  بعدش روز دهم سونو میشدم سایزش خوب بود اج سی جی میداد که ازادشن 

ولی نایجه نگرفتم

دکترمو عوض کردم این دکتر جدید اصن سونو نکرد از شب اول تا دهم روزی ۲تا لتروزول داد روز دهم سونو کرد گفتش فولیکولات زیادن اقدام من و خداروشکر همون ماه شد 

بدون تزریق اچ سی جی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
قبلنا که کلی دارو میخوردم دکتر روز دوم سونو میکرد بعدش بتروزول و کلومیفن میداد ۵شب سه روز هم گونال ا ...

بجز لتروزول دیگه چیزی بهت نداد؟

بجز لتروزول دیگه چیزی بهت نداد؟

ماه اخر نه

فقط اینکه من پریود نشده بودم بهم پروژسترون داد پریود شدم بعد لتروزول شروع کردم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️