2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 59 پست
اونم بچه رو هم با قرص باردار شدي 

طب اسلامی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فولیکول نداشتم لتروزول اندازه فولیکولام رو بزرگ‌کرد با امپولhcg هم ازاد شد

ای کاش اینماه برا منم بگیره

خسته شدم. شوهرمم عاشق بچه س

خدا کنه جواب بده

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من فولیکول نداشتم لتروزول اندازه فولیکولام رو بزرگ‌کرد با امپولhcg هم ازاد شد

دکترم آخه بهم نمیده چرا میگه همون متفورمینوبخور که جواب نمیده اونم دیگه نمیخورم دوساله منتظرم شایدم به خاطرسنم نمیده 

میشه سرخودخورد؟منم یه دکتر دارم بیخیال وحرص دربیار ...یکسال درحال اقدامم بهم دارو نداده ...فقط روزی دوتا متفورمین و هفته ای یکی کابرلین میخورم...البته چندماهی هم هست تیروئیدمم کمکارشده که روزی نصف لووکسینم میخورم...هرماه سونو نرفتم ولی تاحالا ۱۷دورم رفتم فولی ۲۲داشتم ولی یدونه که به نظرم خیلی کمه باید چندتا باشه که حداقل یکیش بگیره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب تشریف ببرید متخصص زنان نه عمومی

خب اینجا فقط یدونه داره

اونم رفته مسافرت خیر سرش

منم سوم پریودیم بود. مجبور بودم

تازه امپولارو ازاد بهم دادن چون متخصص ننوشته بود😕

میشه سرخودخورد؟منم یه دکتر دارم بیخیال وحرص دربیار ...یکسال درحال اقدامم بهم دارو نداده ...فقط روزی ...

نه بابا کافیه

شما که فولیکول داری باید بهت امپول بده که ازاد بشه

ولی خب شما مشکل تیرویید دارید. بهتره صبر کنیدبرطرف بشه بعد

هزینه داروهات چندشد؟؟؟

دوتا امپول ۶۰تومن

قرصش فک کنم ۱۰تومنه

دکترم آخه بهم نمیده چرا میگه همون متفورمینوبخور که جواب نمیده اونم دیگه نمیخورم دوساله منتظرم شایدم ...

شما سونو دادی؟

نه بابا کافیه شما که فولیکول داری باید بهت امپول بده که ازاد بشه ولی خب شما مشکل تیرویید دارید. به ...

خودش ازاد میشه گلم هرماه علائم ازادشدنشو دارم ولی دقیق نیس یه بار ۱۴دورم یه بار ۲۰دوره یه بار ۲۵دوره....خیلی خستم کرده تنظیم نیس قاعدگی هام اذیت میشم...چشم انتظاری هاش سخت تره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من ۴ ماه لتروزول شب ۲تا شب ۷ خوردم بعدشم گونال افو اچ سی جی زدم جواب نداد ولی ماهی که لتروزول از شب ...

یعنی بار اول سونو دادی فولیکولات خوب نبود؟

خودش ازاد میشه گلم هرماه علائم ازادشدنشو دارم ولی دقیق نیس یه بار ۱۴دورم یه بار ۲۰دوره یه بار ۲۵دوره ...

خب دکترت کاری نمیتونه بکنه برات اخه تخمکت هم ازاد میشه

این داروها برا کساییه که مشکل دارن