2789
عنوان

لتروزول

793 بازدید | 59 پست

از امشب شروع کردم خوردن لتروزول

بنظرتون خطرناک نیست؟

البته دکتر عمومی برام نوشت. خودم بهش گفتم با امپول hcg😬

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خوبه چند وقته مگه اقدامی

یکسال و خورده ایی

اخه این خراب شده ایی که هستم دکتر یدونه داره اونم رفته مسافرت. اسیر شدم اینجا🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

من دارم میخورم از روز سوم پریود تا روز پنجم شبی دو عدد..اگه روز 12بری سونو و بعدش امپول بزنی میتونی تا چند دوره بخوری....این دقیقا برنامه دکترمه که بم داد

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹
چند ماه اقدامي 

از فروردین پارسال

یه سقط داشتم

قبلا خورده بودم تاثیر نداشت. حدود یکسال پیش

گفتم اینماه باز امتحانش کنم

من دارم میخورم از روز سوم پریود تا روز پنجم شبی دو عدد..اگه روز 12بری سونو و بعدش امپول بزنی میتونی ...

یکسال پیش سه ماه خوردم فولیکولام خوب بود ولی باردار نمیشدم

حالا باز امتحان کردم

چي هست ؟

برا فولیکول میدن