2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 52 پست
بچها خداکنه دروعگو باشه من واقعا ارامش ندارم چیکار کنم اروم شم

عزیرم یکم نت سرچ کنی یا مطالعه داشته باشی میفهمی هییییییییییییییچکس و هییییچ دستگاهی نمیتونی بگه کی زلزله میاد چند ریشتره 

هیچ بنی بشری نمیتونه 

اینا یه سری جوگیر عقده این ک دنبال جلب توجه ان وایه ترسوندن مردم ساده 

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباش چیزی نیست دخترخاله مامانم تهران زندگی میکرد وقتی زلزله اومد با عجله و ازترس زلزله از تهرا ن زد بیرون ولی متاسفانه تو راه تصادف کرد و فوت شد اگه اینقدر نترسیده بود و تو خونش مونده بود الان زنده بود عمر دست خدا هست نترس  

اگه درست بخومی متوجه منظورش میشی در واقع درخواست کمک کرده که با چند نفر این موضوع رو بررسی کنن اگه خ ...

اگه درست بخونی متوجه میشی که طرف ادعا کرده تو بازدید صحرایی متوجه افزایش ارتفاع قله شده!!! 

خنده دار نیست به نظرتون. مثلا قله مثل درخت دو متر رشد کرده که به چشم اومده؟ 

این چیزا رو امروزه با ماهواره های دقیق به سادگی رصد میکنن داده هاش هم در دسترسه. 

مساله اینه که سواد عمومی جامعه پایینه یه عده مثل این شیاد و هزاران شیاد دیگه ازش سو استفاده میکنن.

اگه درست بخونی متوجه میشی که طرف ادعا کرده تو بازدید صحرایی متوجه افزایش ارتفاع قله شده!!!  ...

آره میدونم که حرفش منطقی نیست ولی منظورم این بود که در هرحال جای نگرانی نداره بیشتر درخواست کمک کرده واسه تشخیص 

خواهر من دکترای زمین شناسی داره 

وقنی توی هیج کتاب علمی از پیش بینی زلزله ب جای نرسیدن پس یعنی راهی وجود نداره 

حرف یه عده اسکول رو باور نکنید 

ساده نباشید 

این ملت کی میخوان دست از میروی یه سری ادم شیاد بردارن خدا میدونه

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
سخت در اشتباهی.

50 درصد بخاطر داداشم قبولش دارم خو😩نمیتونم دل یه نوجونو بشکونم ک😩

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!