2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد🥲

99 بازدید | 11 پست

من بعد از اینکه به شوهرم راجب جاریم گفتم شروع کرد به انکار کردن که اون زن خیلی پاکی و همچین کاری نمیکنه منم بهش او برگه ی دعا رو نشون دادم گفتم عه اگه اینطوریه پس این چیه؟ اونم گفت تقصیر خودته از بی میری پی این مزخرفات! منم گفتم خاندان تو بیشتر تو اینان اونم عصبی شد و یه سیلی بهم زد 😡 بعدم از خونه بیرونش کردن و گفتم برو پیش همون فامیلای عطیقه ت اونم اول داد و بیداد کرد و بعد رفت الان م از دوستش پرسیدم گفت پیش منه بنظرتون برای طلاق زوده؟

اره بگوش خوب خدا رو شکر همون برگه دعا اثرشو گذاشت و هرکس بود به خواسته اش رسید

شما تا مطمن نشدی کار کیه نبایستی مستقیم میگفتی خانواده تو بایستی میزاشتی خودش به این نتیجه برسه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا ایشالله دستش بشکنه

ولی اسی چرا از دوستش پرسیدی اخه معلومه میگه و اینکه شماره دوستشو مگه داری؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

طبق تاپیک قبلیت داری به جاریت تهمت میزنی از کجا معلوم جاریت همونی باشه که تو فک میکنی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اصلا پیش فالگیر رفتن چه معنی میده از نسل جدید اصن توقع ندارم ولی همش میبینم اعتقاد دارن به این خرافات

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

زود طلاقت را بگیر صلاحیت شوهرداری را نداری

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

طبق تاپیک قبلیت داری به جاریت تهمت میزنی از کجا معلوم جاریت همونی باشه که تو فک میکنی

جاریم خیلی به فالگیر رو جادو و اینا اعتقاد داره و خاله ش هم تو همین کاره و تازه قبل ازدواج ما خانواده شوهرم میگفتن که شوهرم باید با اون ازدواج کنه چون بچه داره و نباید بیوه بمونه برای همین به ازدواج ما همیشه حسادت میکرد و میکنه

اصلا پیش فالگیر رفتن چه معنی میده از نسل جدید اصن توقع ندارم ولی همش میبینم اعتقاد دارن به این خرافا ...

به پیشنهاد دوستم رفتم خودمم زیاد اعتقاد ندارم اما گفت دعا اصلا تن و بدنم لرزید

جاریم خیلی به فالگیر رو جادو و اینا اعتقاد داره و خاله ش هم تو همین کاره و تازه قبل ازدواج ما خانواد ...

جآری منم همینکار کرد خدا لعنتش کنه هر روز نفرینش میکنم