2777
2789
عنوان

سفر در زمان ⏳🌀🕰️🌌

156 بازدید | 45 پست

درباره ی سفر در زمان تئوری های مختلفی هست

بعضی ها معتقد هستن از نظر فیزیکی و علمی میشه در خط زمانی سفر کرد
بعضی دیگه با علم و سند باز میتونن اونو رد بکنن

به نظرتون سفر در زمان ممکنه؟ اگر الان هم نه در اینده ای دور قراره انسان ها سفر در زمان بکنن؟ اگه سفر بکنن تکلیف گذشته ها چی میشه مثلا الان یهو ببینید یکی درو زد و گفت من نوه ی نوه ی تو هستم باور میکنی؟

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه چنین چیزی امکان داشت ، پس قطعا ما الان گذشته ی آیندگان هستیم،اگه ممکن بود یکی از اینده میومد و با ما حرف میزد یا مدعی میشد و ثابتش میکرد

نمیشه بنظرم

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

اگه چنین چیزی امکان داشت ، پس قطعا ما الان گذشته ی آیندگان هستیم،اگه ممکن بود یکی از اینده میومد و ب ...

توی یه سریالی علمی تخیلی به اسم dark این روایت رو بخوبی به تصویر کشیده که اگه یکی بره گذشته یا اینده چطوری میتونه اونجا بمونه زندگی کنه یا چه اتفاقی براش میوفته

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

توی یه سریالی علمی تخیلی به اسم dark این روایت رو بخوبی به تصویر کشیده که اگه یکی بره گذشته یا اینده ...

خب اره ایده ی فانتزیه ولی اگ ممکنه ،چرا یکی از اینده نمیاد؟

اخه اسی من میگم حتی چنین چیزی لزومیم ندارهسفر کنیم چی بشه

چرا نداره ؟

خیلی از معماهای ما حل میشه

اگر به آینده بریم یک نوع کمک و اگر به گذشته بتونیم بریم (که با علم فعلی غیر ممکنه) یکسری از رازهای دیگه رو میشه حل کرد

از کجا میدونید نمیاد

سفر به آینده ممکنه و همین الان هم اجرا میشه ولی در گذشته خیر

کورت گودل در ۱۹۴۴ میلادی، توضیحی از جهان یافت که در معادلات میدان اینشتین صدق میکند و از نظر تئوریک میتوان در آن به عقب برگشت. گودل گفت جهان را میتوان درحال چرخش به دور خود تصور کرد و برای سفر به گذشته باید جهان را با یک موشک دور زد، بدین صورت به نقطه آغاز سفر بازمیگردید ولی در زمان گذشته. گودل محاسبه کرد که جهانی در ابعاد جهان ما حدوداً هر ۷۰ میلیارد سال یکبار به دور خود میچرخد. در این صورت، شعاع حداقل برای سفر در زمان، ۱۶ میلیارد سال نوری خواهد بود. پس میتوان گفت: برای سفر به عقب در زمان باید با سرعتی کمتر از سرعت نور سفر کنید. تمام استدلالهایی که برای رد الگوی گودل، چه بر پایه ریاضیات و چه بر پایه فلسفه، بیان شده است شکست خوردهاند

چرا نداره ؟خیلی از معماهای ما حل میشهاگر به آینده بریم یک نوع کمک و اگر به گذشته بتونیم بریم (که با ...

اگه امکان سفر در زمان وجود داشت ، ما هم گذشته ای بودیم برای آیندگان و اگه میتونستن میومدن. ما که اخر خط نیستیم درسته؟

بعدشم معما اگر قرار بود حل بشه هیچوقت در ابهام نمیموند.و بنظرم جذابه که نمیشه در زمان سفر کرد

در ژوئن ۲۰۱۴ (خرداد ۱۳۹۳) فیزیکدانان دانشگاه کوئینزلند استرالیا توانستند پدیده «سفر در زمان» را برای ذرات نور (فوتون) شبیه سازی کنند. آنها با استفاده از فوتون توانستند این پدیده شگفتانگیز که از خواص کوانتومی ذرات است را برای نخستین بار شبیه سازی کنند