2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 57 پست
شوهرت راست میگه اول صاحب خونه بشید بعد بچه دار بشید چون بچه داری خیلی هزینه داره

نه اينجوريام نيست ماهم همين فکروميکرديم اماازوقتي بچمون بدنيااومده خيلي برکت واردزندگيمون شده وصاحب چيزاي زيادي شديم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نگران نباش اگه نشده به خاطربچه هم نبوده 

قبل از اینکه بچه دار بشیم کلی پس انداز میکردیم خونه خریدیم ولی از وقتی که بچه دار شدیم نمیشه پس اندازکرد 3 ساله میخوایم ماشین بخریم نمیشه

قبل از اینکه بچه دار بشیم کلی پس انداز میکردیم خونه خریدیم ولی از وقتی که بچه دار شدیم نمیشه پس اندا ...

مطمئن باش به خاطربچهنبوده

خداخودش توقران گفته توسوره بقره که روزي فرزندروميده وبه خاطرروزي ازبچه دارشدن امتناع نکنيد

مطمئن باش به خاطربچهنبوده خداخودش توقران گفته توسوره بقره که روزي فرزندروميده وبه خاطرروزي ازبچه دا ...

عزیزم بعد از به دنیا اومدن بچه، هزینه هاتون رو از پسش بر میآید، پس انداز هم دارید؟ کلن بنظرت درسته در صورتیکه شوهرم بچه نمیخاد بچه دار بشیم؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم بعد از به دنیا اومدن بچه، هزینه هاتون رو از پسش بر میآید، پس انداز هم دارید؟ کلنذبنطرت درسته د ...

باورکن من بابقيه کارندارم خودم ميگم از وقتي بچم بدنيااومده خيلي بيشترولخرجي ميکنيم بااين که حقوقمونم اونقدري نيست من الانمو ترجيح ميدم به زماني که بچه نداشتم درصورتي که خيلي جدي مخالف بچه بودموناخواسته باردارشدم شوهرتون احساس تنهايي ميکنه بهتره يکم به زندگيتون هدف بدين

ای خ اهر به چه چیزایی گیر میدیا اتفاقا من دوس دارم شوهرم بد هیکل باشه همینجوری انقد همه بهش پا میدن ...

بعد از اینکه پای تی وی خابش برد صداش بزنی میاد تو تختخواب یا همون جا هر شب میخابه؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

باورکن من بابقيه کارندارم خودم ميگم از وقتي بچم بدنيااومده خيلي بيشترولخرجي ميکنيم بااين که حقوقمونم ...

پناه بر خدا عزیزم، من که خودم خیلی زندگی برام کسل شده هوای بچه کردم، دعا کن شوهرمم سر عقل بیاد تصمیم درست بگیره اینقدر دودل نباشه واسه بچه دار شدن 

پناه بر خدا عزیزم، من که خودم خیلی زندگی برام کسل شده هوای بچه کردم، دعا کن شوهرمم سر عقل بیاد تصمیم ...

انشالله اگه دوست داري خودتم که خوبه شيرينه

انشالله اگه دوست داري خودتم که خوبه شيرينه

میخام اونم دوست داشته باشه که فردا عذاب وجدان نگیرم بگم فقط خودم خاستم، کلن دو طرف بخایم خیلی بهتره، ممنون عزیزم که تجربه ات رو در اختیارم گذاشتی 💗

میخام اونم دوست داشته باشه که فردا عذاب وجدان نگیرم بگم فقط خودم خاستم، کلن دو طرف بخایم خیلی بهتره، ...

خواهش ميکنم گلم انشالله که اوضاعتون خوب بشه برين به نظرم مشاوره حتما مشاوره واسه همين روزاست ديگه