2777
2789
عنوان

بچه ها

264 بازدید | 57 پست

یه سوال مهم دارم من وشوهرم دوسال وسه ماه هست ازدواج کردیم، من سی سال وشوهرم سی ویک سال هستیم، با خانواده شوهرم کلا رفت وامد نداریم و تنها جایی که میریم خونه مامانم هست وگاهی سالی یبار خونه خاهرم، وگاهی هر چند ماهی یبار هم میریم یه شهرستان دیگه خونه خاهرام میمونیم، تا دوسال منم بچه نمیخاستم، اما الان کم کم دیگه دلم بچه میخاد، اما شوهرم هنوز نمیخاد میگه بچه برا چیمونه، نه خونه داریم نع ماشین، یه بچه دیگه بیاریم تو لین دنیا که چی بشه با این اوضاع گرونی و.... من معلمم شوهرم مغازه دار، ازدواج دومم هست، تنهام خستم، شوهرم شوخ نیست اهل بازی هم نیست مهمانی هم نمیریم شبا تا ساعت ده سر کاره، تا میاد میشینه پا تی وی وبعدش خاب، جلو همون تی وی، چند مرتبه باهاش دعوا کردم اومده همون شب رو.تخت خوابیده ولی چون متاسفانه با تلویزیون خابش میبره معتاد به تی وی شده باید تا لحظه آخر تی وی ببینه بعدش بخابه، احساس پوچی میکنم حس میکنم زندگیمون یچیزی کم داره احساس تنهایی میکنم خانوادش بی تفاوت وسرد بودن نسبت به ما منم دیگه نمیرم پیششون، بهش میگم برو باشگاه نمیره شکم داره قد بلنده دلم میخاد چهارشونه تر بشع، امشب از خونه مامانم داشتیم می اومدیم یعنی من فقط رفته بودم اون آوند دنبالم گفتم منو میبری سوار تاب بشیم کفت نه تا اومدیم اومد تی وی روشن کرد فوتبال دید، خستم کرده زندگیمون عشق وشوری توش نیست، با اینکه اولش از قیافه اش خوشم اومده بود الان دبگه همش تو دلم مقایسه میکنم دوست دارم بره باشگه خوشتیپ بشه با روحیه بشه، احساس میکنم افسردگی داره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسافرت میاد؟

اره میاد اما با این گرونی نمیشه رفت جای دور 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اول اوضاع زندگی تونو  و روابط تون رو بهتر و گرم تر و صمیمانه تر کنید

بعد ب فکر بچه باشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تی وی رو ببر اتاق خواب

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

خوب بعضیا زندگی اینجوری دوستدارن شاید خوشش نمیاد بره باشگاه عین همسرمن ی

همسرمنم جلو تی وی همیشه میخابه بدون اون نمیتونه ولی بعد خابش بیدارش میکنم بیاد روتخت و اونم میاد ولی بنظرم بچه دارنشو فعلا

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

تو خونه وقتی داره تی وی میبینه یک برنامه بچین

بشین پیشش بهش محبت کن.. با خانوادش کم کم رفت امد شروع کن.. کدورت هارو کنار بزار.. بچه هم زوده بهتره تا یکسال رو مخش کار کنی مثلا تو مسافرت اقدام کن که روحیه ش خوبه

بچه هااااا لطفا به این سوال مهمم جواب بدید مدت هاست تو خونه ما خنده با صدای بلند خیلی کم شده با هم خوشی وشادی نداریم شما چکار میکنید هم سن وسال های ما که با همخوشید واز لحظه لحظه زندگیتون لذت میبرید ترا خدا بمنم بگید 😢😢

بچه هااااا لطفا به این سوال مهمم جواب بدید مدت هاست تو خونه ما خنده با صدای بلند خیلی کم شده با هم خ ...

سعی کن با شوهرت رفیق بشی دیگه 

روش کارکن ک باخونوادش رفت و امد کنه خیلی موثره 

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

ای خ اهر به چه چیزایی گیر میدیا اتفاقا من دوس دارم شوهرم بد هیکل باشه همینجوری انقد همه بهش پا میدن چ برسه به اینکه باشگاهم بره . شوهر منم شبا پای تی وی ساعت ۹ خوابش میبره ولی من چیزی نمیگم اخه میدونم بخاطر منو بچم داره زحمت میکشه . ناشکری نکن دوست من هیچوقت ناشکری نکن حتما مشغله فکریش زیاده باهاش حرف بزن و کم کم متوجهش کن ک با چ چیزای کوچیکی خوشحال میشی 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍
بچه هااااا لطفا به این سوال مهمم جواب بدید مدت هاست تو خونه ما خنده با صدای بلند خیلی کم شده با هم خ ...

بشین باشوهرت توی فیلم دیدن همراهی کن خودبخود خوب میشه

بعدبچه خیلی شیرین میشه زندگیتون 

2827
2791
2779
2792