2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 57 پست
تو خونه وقتی داره تی وی میبینه یک برنامه بچین بشین پیشش بهش محبت کن.. با خانوادش کم کم رفت امد شروع ...

ناربن حس میکنم شوهرم افسردگی داره یا اظطراب شدید ناخن هاشو میجوه بدجور، خانوادش سالی یبار هم نه میان نه سراغ میگیرن ازمون همش ما میرفتیم خسته شدیم دیگه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه هااااا لطفا به این سوال مهمم جواب بدید مدت هاست تو خونه ما خنده با صدای بلند خیلی کم شده با هم خ ...

ما هیچی همدیگه رو مسخره میکنیم یا همو میزنیم رو شوخی و این جور چیزا 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بشین باشوهرت توی فیلم دیدن همراهی کن خودبخود خوب میشه بعدبچه خیلی شیرین میشه زندگیتون 

من نمیتونم اتفاقا دوست داره بشینم ها ولی اون.مثلا چهار ساعت پشت هم خابیده وتی وی میبینه خب منم خسته میشم میام تو اتاق وبا نینی سایت میخابم اونم با تی وی 😢

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ناربن حس میکنم شوهرم افسردگی داره یا اظطراب شدید ناخن هاشو میجوه بدجور، خانوادش سالی یبار هم نه میان ...

بهتره ک از خانواده همسر دور باشید خخخخ . الان باید احساس خوشبختی کنی😁😁 ولی دور از شوخی خودت زنگ بزن به مادرشوهرت بگو ما میایم خونتون با شوهرت برید اونجا باهم بگو بخند کنید 

ناربن حس میکنم شوهرم افسردگی داره یا اظطراب شدید ناخن هاشو میجوه بدجور، خانوادش سالی یبار هم نه میان ...

خب ریشه اضطراب و پیدا کن .. رفتار پدر و مادرش چطوریه باهم شوهرت چه ترس هایی تو زندگی داره؟؟مستاجری داره سخت کار میکنه که صاحبخونه بشی؟

فکر کنم از لحاظ مالی تحت فشاره برای زندگی زناشویی فرصت وقت گذاشتن نداره دیگه

من نمیتونم اتفاقا دوست داره بشینم ها ولی اون.مثلا چهار ساعت پشت هم خابیده وتی وی میبینه خب منم خسته ...

اشتباه میکنی منم پا به پاش میشینم هی میگم چی بیارم بخوریم و نظر میدیم راجع به فیلم و اینا 

ما هیچی همدیگه رو مسخره میکنیم یا همو میزنیم رو شوخی و این جور چیزا 

نگاه کن شوهرم کلن جدی هست منم اروم، شهرمون هم خیلی گرم وبی امکاناته، هیچ جا نداره که بریم، زندگیمون تکراری شده همه روزها مون مثل همه 

اشتباه میکنی منم پا به پاش میشینم هی میگم چی بیارم بخوریم و نظر میدیم راجع به فیلم و اینا 

نمیدونم چرا حوصلم پای تی وی سر میره فکر وخیال میاد برام جلو تی وی بدجور فکر میکنم 😔

فاصله سنی تون؟!

یک سال 

نگاه کن شوهرم کلن جدی هست منم اروم، شهرمون هم خیلی گرم وبی امکاناته، هیچ جا نداره که بریم، زندگیمون ...

رستوران کافی شاپ هیچی نداره؟ ماهم تو شهر کویری هسیم ولی بالاخره ماهی یشب حددداقل بیرون میریم تو باید باهاش حرف بزنی باید ببینی تو فکرش چی میگذره. گاهی نشستی پیشش بگو بغلم کن بوسم کن و اینا باهاش حرف بزن خیلی موثره 

نمیدونم چرا حوصلم پای تی وی سر میره فکر وخیال میاد برام جلو تی وی بدجور فکر میکنم 😔

ببین الان ما پای تیوی هسیم من کلم تو گوشیه ولی درجریان فیلم هستم و گاهی نظر میدم الانم پرسیدم چیزی بیارم بخوری؟ 

رستوران کافی شاپ هیچی نداره؟ ماهم تو شهر کویری هسیم ولی بالاخره ماهی یشب حددداقل بیرون میریم تو باید ...

اره اما تا میخام حرف بزنم، میگه سیس بزار ببینم بقیه فیلم جی میشه، یا مثلا از درد دل متنفره 

اره اما تا میخام حرف بزنم، میگه سیس بزار ببینم بقیه فیلم جی میشه، یا مثلا از درد دل متنفره 

😐😐😐😐 خب این مشکل داره عزیز من باید بری پیش مشاور انقد دیگ نباید تو بحر فیلم باشه که به تو بگه هیس من همش تو فیلم دیرن شوهرم اذیتش میکنم ولی هیچی نمیگه 

[QUOTE=62065648]رستوران کافی شاپ هیچی نداره؟ ماهم تو شهر کویری هسیم ولی بالاخره ماهی یشب حددداقل بیرون میریم تو باید ...[/QUOTE.   میریم بیرون گاهی مثلا پارک یا قدم زدن اما من ازش لذت نمیبرم نمیدونم چون از شهرمون ومردمش بدم میاد یا نکنه افسردگی دارم که لذت نمیبرم 

من نمیتونم اتفاقا دوست داره بشینم ها ولی اون.مثلا چهار ساعت پشت هم خابیده وتی وی میبینه خب منم خسته ...

ببین من اهل مطالعه و شوهرم اهل فیلم بودش داغون شدم دوسال اول

این پیشنهاد روانشناس بود که همراهیش کنم

من برخلاف میلم‌ حالاهمراهیش میکنم 

گاهی فیلم خوب میگم بگیره باهم ببینیم 

الآنم باهم فوتبال میبینم بامتکاهامون به هم می‌زنیم از هیجان انقدخوشش میاد

مطمئن باش شوهرت ازتنهایی رنج میبره زیاد چون نمیتونه بفهمه شما چته؟

ولی شما میتونی درکش کنی و کم کم به راهش بیاری

خواهشاً امتحان کن بیا نتیجه شو بگو