2777
2789
عنوان

راسته میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 138 پست
مثلا من دختر داییم ۱۷۵ باید باشه خیلی قدش بلنده ماشاالله هیکلش هم درشته ولی تیپ های قشنگ میزنه دستاش ...

چه جالبب:(

باید مثل دختر داییت استایل خوب خودمو یاد بگیرم

داد میزنه کی این جنایتو از یاد میبره؟!

مگه من گفتم فحش دادن کارخوبیه ؟شماها میگید قدبلندا فحش نیدن منمگفتم قد کوتاه هم کم توهین نمیکنن به ...

من در طرفداری از شما صحبت کردمicon

میگم ببین چقد بد حرف می زنن

چرا ترش میکنی

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی تعیین میکنه چه قدی مناسبه؟؟! بعدشم مگه قراره به چشم همه پسرا جذاب بیای؟یه نفر باید باهاش اوکی بشی ...

درست میگی🥲

ایشالا یکی که مناسبمه گیرم بیاد

ببین عزیزم قد میتونه معیار انتخاب همسر باشه ولی تنها معیار نیست شما میتونی آپشن های دیگه توی خودت ای ...

درست میگین:(

من در طرفداری از شما صحبت کردم میگم ببین چقد بد حرف می زننچرا ترش میکنی

اها ببخشید متوجه نشدم ...نه عصبانی شدم یاد توهینایی که به قدبلندا میشد افتادم

شرمنده عذر میخوام اگه ناراحت شدید

درست میگی🥲ایشالا یکی که مناسبمه گیرم بیاد

حالا یه چیزیم در گوشی بهت بگم😅 من ۱۵۷ هستم ولی دوس داشتم همقدم شما میبودم انقد برام جذابه. حس میکنم با قد بلند خیلی میشه هیکل خوبی ساخت ولی قد کوتاه یه جوری میشم

اها ببخشید متوجه نشدم ...نه عصبانی شدم یاد توهینایی که به قدبلندا میشد افتادم شرمنده عذر میخوام اگه ...

نه عزیزمicon

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حالا یه چیزیم در گوشی بهت بگم😅 من ۱۵۷ هستم ولی دوس داشتم همقدم شما میبودم انقد برام جذابه. حس میکنم ...

چرا ما خانما از چیزی که هستیم راضی نیستیم🫠😂

حالا من دوست داشتم کوچولو گوگولی بودممم

چرا ما خانما از چیزی که هستیم راضی نیستیم🫠😂حالا من دوست داشتم کوچولو گوگولی بودممم

بیا عوض کنیم😂 با قدت حال کن بابا. انقد استایل های شیک میتونی بزنی هیکل خفن بسازی. دیونه میونه ای ها! خدا رو شکر کن

چرا ما خانما از چیزی که هستیم راضی نیستیم🫠😂حالا من دوست داشتم کوچولو گوگولی بودممم

عزیزدلم بخدا شما هم قدت خیلی خوبه مگه بده که خوشتیپی هر لباسی بپوشی بهت میاد

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ✌

دقیقا دمت گرم

😍😍

عزیزدلم بخدا شما هم قدت خیلی خوبه مگه بده که خوشتیپی هر لباسی بپوشی بهت میاد

شاید مزیت های خوبی داشته باشه

ولی فرض کن بری دانشگاه از اکثرا بلند تر باشی حتی پسرا 😂🥲🥲

ببین آخه اونقد بلند نیستم که دیگه پسرا هم قدم باشن