2777
2789
عنوان

راسته میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 138 پست
من عذر میخوام اگه تاپیک به این سو کشیده شد:(

نه عزیزم شما مسئول بی شعوری بقیه نیستید که.

ان شاء الله سالم باشی و خوشبخت 😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب موضوع تاپیکم همینه حس میکنم دخترای قد کوتاه و کوچولو و ظریف تر بیشتر مورد توجه پسران

نه عزیزم این خبرا نیست . همه که مثه هم نیستن

همسر من قدش۱۸۵ ولی منو پسندید . حالا پسر خاله هام همشون قد کوتاه شاید ۱۷۰ هم نباشند ولی دنبال زن قدبلند بودن که بچه هاشون قد بلند باشن

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...

منو شوهرم هم قد هستیم

راضی نیستم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بستگی به آدمش داره و سلیقه ای هست ، من داداشم ۱۸۷ هست میگه زیرِ ۱۷۰ اصلا .

میام خواستگاری داداشت😂

حالا نه بی شوخی

باز خوبه

فک میکردم پسرا دیگه نمیپسندن

داد میزنه کی این جنایتو از یاد میبره؟!

نه درست نیست اینکه پسرا چی بیشتر میپسندن اتفاقا دخترای قد بلند خیلی خوشگل و خوشتیپن منکه از خدام بود ...

شمام خیلی عالی:(((

مثلا من دختر داییم ۱۷۵ باید باشه خیلی قدش بلنده ماشاالله

هیکلش هم درشته ولی تیپ های قشنگ میزنه دستاش مثالا ناخون هاش بلنده و نازه همیشه هم مرتبه

زن چه قد بلند چه قد کوتاه بغلیه مهم اینه یک زن قد بلند با مرد قد کوتاه نباشه حداقل قدش از خودش بلند تر باشه اینطوری دوتا قد بلند کنار خیلی جذابن

یکی میشناسم قدش۱۶۷ اینا هست ولی شوهره ۱۶۰ ولی سوار موتور میشن زنه نشسته ها ولی سرش از شوهره بالاتره این طوری خیلی ضایعست

نه عزیزم این خبرا نیست . همه که مثه هم نیستنهمسر من قدش۱۸۵ ولی منو پسندید . حالا پسر خاله هام همشون ...

انقد میترسم از همین

من مادرم هم قد منه پدرم مثلا ۱۷۸ بعد میگفت دختر باید بلند باشه فلان ...

و مادرم قد بلند تر دوست داشت

میترسم با یکی قد کوتاه برم تو رابطه خودمم بیاد

برو کامنت صفحه اولو بخونکدوم خری گفته.... ببین یک انسان چقدر باید...............

مگه من گفتم فحش دادن کارخوبیه ؟شماها میگید قدبلندا فحش نیدن منمگفتم قد کوتاه هم کم توهین نمیکنن به بلندا توتاپیکای دیگه که درمورد قده

بعد هم هرکی فحش میده واقعا بویی ازانسانیت نبرده

کی تعیین میکنه چه قدی مناسبه؟؟! بعدشم مگه قراره به چشم همه پسرا جذاب بیای؟یه نفر باید باهاش اوکی بشی تمام. انقد هم قد بلندا یا قد کوتاه ها رو مسخره نکنین . خداوکیلی هر کدوم ویژگی های خاص خودشونو دارن. قد کوتاه میتونه کبوت و ناز باشه و قد بلند جذاب. هر دختری قشنگه

انقد میترسم از همینمن مادرم هم قد منه پدرم مثلا ۱۷۸ بعد میگفت دختر باید بلند باشه فلان ...و مادرم قد ...

ببین عزیزم قد میتونه معیار انتخاب همسر باشه ولی تنها معیار نیست

شما میتونی آپشن های دیگه توی خودت ایجاد کنی

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...