2777
2789
عنوان

راسته میگن

931 بازدید | 136 پست

پسرا دخترای قد کوتاه و بغلی دوست دارن؟

من قدم ۱۷۲ عه وزنم ۶۷ و هیکلم خوبه

اهل آرایش زیاد نیستم تیپ های شلوغ نمیزنم

اینم بگم خیلی اهل ناز کردن نیستم یعنی انرژی زنانم اونقد اوکی نیس

من با این قد قطعا باید با یکی لاقل ۱۸۰ برم تو رابطه

ولی بیرون رو میبینم پسرای بلند قد اکثرا با دخترای خیلی قد کوتاه

اصلا نمیگم چی خوبه چی بد اصلا

ولی قبلنا فک میکردم هر کس با ۱۰ سانت لاقل بیشتر میره

الان دختر دیدم ۱۵۵ میگه پسر زیر ۱۸۵ کنسلهههه

من اصلا این ادعا رو نمیکنم ولی همش با خودم میگم من اونقد که باید ظریفو گوگولی نیستم

دوست داشتم مثلا ۱۶۶ بودم

ما ادامه داریم، ما رو حذف نمیشه کرد به آسمون سنگ نمیشه زد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو فقط دخترای قد کوتاه برای دلگرمی خودشون میگن

آقایونی که دختر قد بلند یا کوتاه بپسندن کلا تعدادشون کمه و اکثرا متوسط رو ترجیح میدن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پسری که قد کوتاه دوست داره قدش به قد بلندا نمیرسه😂وگرنه قد بلندا هم بغلی هستن باید قدشون برسه

حققق😂

ولی خیلیا هستن آقا قد بلند خانم خیلی قد کوتاه

مثلا همین داییم ۱۸۷

زنداییم ۱۵۳ ۱۵۴

و داییم همچین چیزی دوست داشت

عزیزم باید به دل بشینی این یک

دو اینکه زیاد درگیر ظاهر نشود خیلی پسرا قد بلند و تو پر دوست دارن، خیلی ها هم ظریف و گوگولی، انرژی زنانه هم والا من ندیدم اطرافم همه مردونه دارن میرن سرکار

همه خوبن فقط باید زوج مناسب خودشونو پیدا کنن

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

اینو فقط دخترای قد کوتاه برای دلگرمی خودشون میگنآقایونی که دختر قد بلند یا کوتاه بپسندن کلا تعدادشون ...

درستهه:((

به نظرت من خیلی بلند نیستم؟ اکثرا از دوستام بلند ترم

اصلا جالب نیست دختر خیلی قد کوتاه با پسر خیلی قد بلند چند وقت پیش تو بازار دیدم یه پسر خیلی بلند قد و چهار شونه با اون هیبت یه دختری که نهایت قدش به ۱۶۰ میرسید کنار هم ایستاده بودن داشتن ویترین یه لباس فروشی نگاه میکردن

بنظرم این اختلاف قدی ها فقط تو رمان ها قشنگه در واقعیت یه جوریه

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نه بابا از اون حرفای روانشناسی زرده انرژی زنانه مهم ترین بخشه سعی کن یادش بگیری

سعیمو میکنم:(

ببخشیدکدوم خری همچین حرفی زده؟

دختر قدبلند هیبت و خشکلی داره که صدتا کوتاه قد به پاس نمیرسن این یه واقعیته

تو تمام کشورا یکی از ملاکهای زیبایی قدبلندیع

اتفاقن برعکس گفتی تموم پسرای خوشتیپ دنبال قدبلندوخوشتیپ مثل خودشون هستن مگه کوتاه قدها برن مثل خودشون کوتاقدبگیرن