2777
2789
عنوان

وکیل خانواده

58 بازدید | 7 پست

اگر زن وکالت طلاق داشته باشد، آیا ممکن است مرد این وکالت را بیاثر کند؟ 💡

پاسخ کوتاه: بستگی به تنظیم دقیق و قانونی وکالتنامه دارد.

📌 چگونه وکالت طلاق تضمین میشود؟

زمانی که زن و شوهر توافق میکنند که خانم وکالت طلاق بگیرد، باید نکات قانونی رعایت شود تا مرد نتواند آن را لغو یا محدود کند.

⚖️ نکات کلیدی برای وکالت طلاق امن:

1️⃣ حق توکیل به غیر

در وکالتنامه، حق توکیل به غیر باید صراحتاً ذکر شود. اگر این حق وجود نداشته باشد، زن نمیتواند از وکالت خود استفاده کند یا وکیل دیگری تعیین کند.

2️⃣ سلب حق ضم وکیل

اگر مرد حق ضم وکیل داشته باشد، میتواند وکیل دیگری تعیین کند و اختیارات خانم را محدود کند. بنابراین این حق باید از مرد سلب شود.

3️⃣ سلب حق ضم امین

حق ضم امین از مرد باید صریحاً سلب شود. در غیر این صورت، مرد میتواند فردی را بهعنوان امین تعیین کند و وکالت را بیاثر کند.

4️⃣ مهریه و طلاق غیرقابل رجوع

اگر وکالت طلاق در برابر بخشش مهریه باشد، مهریه را صلح نکنید، چون ممکن است مجبور به دادن مالی دیگر به مرد شوید. بهتر است مهریه را بذل کنید تا طلاق غیرقابل رجوع باشد و حق شما محفوظ بماند.

💬 خلاصه برای تنظیم وکالت امن:

حق توکیل به غیر: درج شود

حق ضم وکیل: از مرد سلب شود

حق ضم امین: به صراحت از مرد گرفته شود

مهریه: در صورت بخشش، بذل شود نه صلح

سوالی درباره تنظیم وکالت طلاق دارید یا معنی اصطلاحاتی مثل “ضم وکیل” و “�

مطالب حقوقی بیشتر در پیج و کانال حقوقی ما

وکیل پایه یک دادگستری رتبه برتر آزمون اختبار. حامی حقوق زنان هر روزه کلی مطالب حقوقی تو کانالم به نام دانستنی های حقوقی با شما به اشتراک میگذارم دوست داشتید میتونید عضو بشیدhttps://eitaa.com/danestanihayehogogi مشاوره حقوقی رایگان از طریق آیدی زیر@Iawer1591

یه سوال بپرسم جواب میدید؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یه سوال بپرسم جواب میدید؟

در خدمتم

وکیل پایه یک دادگستری رتبه برتر آزمون اختبار. حامی حقوق زنان هر روزه کلی مطالب حقوقی تو کانالم به نام دانستنی های حقوقی با شما به اشتراک میگذارم دوست داشتید میتونید عضو بشیدhttps://eitaa.com/danestanihayehogogi مشاوره حقوقی رایگان از طریق آیدی زیر@Iawer1591

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پدر من حدود ۲۲ ساله از خونه رفته و برنگشته

خودم امین اموالشم حالا بماند که من و داداشم تقسیم کردیم مال رو چون غیر از خونه هیچکدوم سند رسمی نداشت

سیم کارتش دسته منه الان میخوام بزنم به نام خودم نمیخوام قطع بشه یه کور سو امید هم از دست بره

چطوری میتونم به نام بزنم غیر از پارتی😅که ندارم

میدونم قاضی قبول نمیکه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

برا فوت فرضی هم رفتم گفت ۱۰ سال دیگ بیا چون سنش کمه😔

پدر من حدود ۲۲ ساله از خونه رفته و برنگشته خودم امین اموالشم حالا بماند که من و داداشم تقسیم کردیم م ...

با توجه به اینکه سیمکارت هم جز اموال پدرتون محسوب میشه و پدرتون فعلا غایب هستند شما نقش امین رو دارید و ملکیتی فعلا برای شما و سایر ورثه متصور نیست بنظرم میتونید با توجه به اینکه ۲۲ سال هست که ایشون غایب هستند درخواست حکم موت فرضی کنید و اموال رو تقسیم یا اگر قاضی قبول کرد چون سیمکارت سلب امتیاز میکنن بعیده نامه بده برای انتقال به نامه شما ،یک نامه بزنن به اپراتور مربوطه که مانع سال امتیاز کردن سیمکارت بشن

پس هیچ راهی نداره🤔🤔 پس امیدوارم مشکلی پیش نیاد تا ۱۰ سال دیگه😁

سلام وقتتون بخیر. یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم لطف کنید درخواست رو بپذیرید خیر ببینید الهی

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.... کسی که امضام رو میخونی ممنون میشم برای بهتر شدن حالم دعا کنی.