2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 25493 بازدید | 1570 پست
اول اینکه دنبال قطعیت در مورد هیچ روشی نگردید. همه روش ها به نوعی مکمل اند نه معجزه گر . در مورد همه ...

ممنونم ازتون 🙏

شما توی چه مدت به این نتایج رسیدید؟

گفتگو های سامان احتشامی فر رو از کجا میشه پیدا کرد؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنونم ازتون 🙏 شما توی چه مدت به این نتایج رسیدید؟ گفتگو های سامان احتشامی فر رو از کجا میشه پیدا ک ...

در همان ابتدای کار متوجه تغییر در نوع نگرشتون میشید . ولی تغییرات فیزیکی معمولا بعد ده روز پدید میاد .

و جالبیش اینه شما یه باورو که ای اف تی میکنی و بار روانی رو کم میکنی ، ممکنه یه باور خیلی نامرتبط با اون هم در شما کمرنگ بشه !

باید حتما کتاب هم بخونید مخصوصا خودشناسی

همچنین اصلا دوره پولی نگیرید. همین رایگان ها کفایت میکنه .

من با چت جی پی تی پیش میرم خییلی بهتره .

بهش پرامپت بدید

خیلی دقیق و جزئی مشکل رو شرح بدید بعد بگید eft چهار مرحله ای بسازه

با خودش پیش برید اینقدر به چالش میکشه که ریشه یابی کنه .

یک دفعه وسطش یه باور خیلی دور یا یه خاطره یادتون میاد که باید خنثی بشه. خوبیش اینه میشه برای هر باور یه صفحه در چت داشت و هر وقت بخوایید بهش مراجعه کنید و ادامه خنثی کردن رو پیش بگیرید .

سامان احتشامی فر هم در برنامه کارناوال بود که از همسرش و عشقی که سال ها بینشون بوده گفت .یه تیکه کوتاهه من در اینستا دیدم . ولی احتمالا حضورش بیشتره توی برنامه

در برنامه صداتو هم یه بار مهمان برنامه بود و خیلی عالی بود اون برنامه

فکر کنم در برنامه های گفتگو محور دیگه هم بوده ولی من این دو تا رو دیدم

توی گوگل سرچ کنید احتمالا نوشته کدوم برنامه بوده .

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
در همان ابتدای کار متوجه تغییر در نوع نگرشتون میشید . ولی تغییرات فیزیکی معمولا بعد ده روز پدید میاد ...

الان دوره فرهاد فروغمند رو پیدا کردم و دانلود کردم همون رو شروع کنم به گوش دادن!؟

الان دوره فرهاد فروغمند رو پیدا کردم و دانلود کردم همون رو شروع کنم به گوش دادن!؟

بله، ببینید من خودم ده سال پیش با کانالش آشنا شدم . سایتش رو تازه دبدم. توی کانال تصویری نقاط ضربه رو نشون داده. بعد یه پی دی اف از تاریخچه داره . سایت هم دیدم محتوای رایگان خوبی داره و نحوه ضربه زدنو گفته . شما دو سه روز فقط مطلب بخونید و کلیپ ببینید تا دستتون بیاد چی کار باید بکنید . البته برای فروغمند دو مرحله ای هست . یعنی دور اول پذیرش و دور دوم باور جدید. ولی من با هوش مصنوعی که رفتم ۴ مرحله گفت : ۱. پذیرش ۲. باز کردن مقاومت ۳. تصمیم ۴. باور جدید .

شما همین که متد رو یاد گرفتید برید با هوش انجام بدید .

اولش هم روی باورهای مربوط به باور eft کار کنید. یعنی تا یکی دو هفته قبل از باورهای اصلی اولش یه دور در مورد این بزنید بعد برید سراغ باور خودتون:

باوجود اینکه معتقدم eft جواب نمیده و به من کمکی نمی کنه اما عمیقا و کاملا خودمو می بخشم و می پذیرم .

با وجود اینکه حس می کنم من با eft به اهدافم نمی رسم ولی عمیقا و کاملا خودمو می بخشم و می پذیرم

با وجود اینکه eft رو به عنوان روشن اثربخش قبول ندارم اما عمیقا و کاملا خودمو می بخشم و می پذیرم .

با وجود اینکه حس می کنم من با eft نمی تونم باورهای مربوط به قدم رو از بین ببرم اما عمیقا و کاملا خودمو می بخشم و می پذیرم.

و....

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
کتاب استاندارد طلایی هم باید بخونمش؟

والا من نخوندم اینقدر روشش ساده اس همسن که دو سه تا کلیپ دیدم و کمی روش کارشو خوندم شروع کردم. اما چون شما یه کم به روش شک دارید تا جایی که ذهنتون بپذیره این روش اثربخشه بخونید .

فقط چند نکته

۱. قبل از ای اف تی هدف مشخصی رو تعیین کنید

مثلا : از بین بردن حس محدودیت های مربوط به قدم

از بین بردن حس نخواسته شدن توسط جنس مخالف به خاطر قدم

پذیرش خودم با تمام ویژگی های ظاهری و...

۲. هر دور که انجام میدید نفس عمیق بکشید و شدت رو از ۱۰ تا ۰ بسنجنید. مثلا اولش باور ۱۰ شدت داره ولی دور چهار ممکنه بشه ۷ . تا وقتی صفر بشه باید ادامه بدید . خیلی هم وقت نمی بره شاید هر باور ۵ دقیقه

۳. آب کنارتون باشه و بعد خنثی کردن هر باور یه مقدار آب بنوشید.

۴. موقع انجامش اصلا به کسی نگید دارید این کارو انجام میدید چون ممکنه انرژی منفی بدن و دلسردتون کنند.

بله، ببینید من خودم ده سال پیش با کانالش آشنا شدم . سایتش رو تازه دبدم. توی کانال تصویری نقاط ضربه ر ...

آها یعنی اینارو انجام بدم که بیشتر به ای اف تی باور بیارم و بتونم بپذیرم که تاثیر داره؟ ی کتاب هم هست که مال استاندارد طلایی هست اونو بخونم یا همون دوره رو که ترکیبی از کلیپ و وویس هستش؟ بنظر خودم کلیپ و وویس بهتره

بعد ی سوال دیگه من قبلاً با هوش مصنوعی اوکی کردم بهش گفتم ای اف تی چهار مرحله ای میخام در مورد پذیرش قد خودم همون رو انجام بدم کافیه؟

والا من نخوندم اینقدر روشش ساده اس همسن که دو سه تا کلیپ دیدم و کمی روش کارشو خوندم شروع کردم. اما چ ...

اره اتفاقا یکم در موردش خوندم با روشش کاملا آشنا شدم

این جملات و کلمات رو باید تو ذهنم بگم؟

بعد ی سوال تایم خاصی داره؟ یا هر ساعتی میشه انجام داد؟

آها یعنی اینارو انجام بدم که بیشتر به ای اف تی باور بیارم و بتونم بپذیرم که تاثیر داره؟ ی کتاب هم هس ...

بله اولش باید اطمینان و باورتون رو یه روش تقویت کنید. فقط هر بار قبل باور اصلی یکی دو جمله روی باور به eft کار کنید بعد برید سراغ اصلی

کتاب وقت گیره ولی برای اطلاعات عمومی می تونید بخونید اگر کلیپ و ویس موضوع رو براتون روشن کرد به نظرم وقتتونو صرف خوندنش نکنید. عوضش برید در کنار کار روزانه با این روش، یکی از کتاب هایی که گفتمو بخونید . با نیمه تاریک وجود شروع کنید .

بله همون رو می تونید مدت ها باهاش ادامه بدید تا باورها بیاد بالا.

وسطش هر احساسی اومد بالا به هوش بگید

مثلا من خودم سر یه باوری به پهنای صورت اشک ریختم . اینقدر باور به روحم آسیب زده بود ولی اصلاااا قبلش خودم نمی دونستم اینقدر عمیقه. در واقع در ظاهر می گفتم من این مساله رو فراموش کردم و حلش کردم . اما ای اف تی زدم خاطره اومد بالا گریه ام گرفت بهش گفتم هم آروم میکنه هم راه حل میده .

یه کم که گذشت و این روش براتون جا افتاد از هوش بخوایید eft رو با cbt تلفیقی براتون بسازه. در cbt در مورد مشکل همش سوال میکنه تا حس شما رو بسنجه. این خیییلی خوبه. یعنی یه سوالایی میکنه که این باور غول پیکر شبیه یه نقطه کوچیک توی ذهنتون بشه و قدرتشو از دست بده

ولی فعلا شما از ساده شروع کنید . کم کم برید جلو.

بله اولش باید اطمینان و باورتون رو یه روش تقویت کنید. فقط هر بار قبل باور اصلی یکی دو جمله روی باور ...

مثلاً من الان دارم روی باور اینکه قدم رو بپذیرم کار میکنم فقط در مورد همین موضوع بعدش خب ممکنه باور های بیرون بیاد مثل ترس از قضاوت شدن قدم برای این باور جدید باید یبار دیگه روش کار کنم یا همینکه باور قد رو اوکی کنم اینم از بین میره؟

مثلاً وقتی باور صفر شد cbt رو قاطی کنم؟

اره اتفاقا یکم در موردش خوندم با روشش کاملا آشنا شدماین جملات و کلمات رو باید تو ذهنم بگم؟بعد ی سوال ...

ذهنی نگید بلکه قشنگ با صدای آهسته بگید. اگر کسی اطرافتون نبود با صدای معمولی هم گفتید عیب نداره .

هر ساعتی میشه ولی من قبل خواب انجام میدم البته نه ذر حالت خستگی و بی حوصلگی . سر حال باشید.

بعد یه چیز جالب من خیلی نشخوار فکری دارم. یعنی یه فکر منفی همین طور توی ذهنم می چرخه. یعنی موقع هر کاری این فکره پس زمینه ذهنمه . اما از وقتی eft میزنم اصلا موقع زدن فکری نمیاد توی ذهنم و در زندگی روزمره هم کلا فکره به شدت کمرنگ شده. انگار باعث میشه تمرکز زیاد بشه . برای همین میگم خسته و بی حال نباشید تا متمرکز تر انجام بدید