2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 25526 بازدید | 1574 پست
ذهنی نگید بلکه قشنگ با صدای آهسته بگید. اگر کسی اطرافتون نبود با صدای معمولی هم گفتید عیب نداره . هر ...

در حدی که فقط خودم بشنوم بگم کافیه یا بلندتر؟

اره دیگه وقتی با حال خوب انجامش ندی معلومه که تاثیرش کمتره

میشه بهتون درخواست بدم اگه اونجا بعداً سوالی بود بپرسم؟ البته اگر ناراحت نمیشید🙏

مثلاً من الان دارم روی باور اینکه قدم رو بپذیرم کار میکنم فقط در مورد همین موضوع بعدش خب ممکنه باور ...

نه باید هرچی اومد خنثی کنید

وسط خنثی کردن، هر باور یا خاطره دیگه ای اومد بالا توی کاغذ بنویسید و حتما بعد اون باور خنثی کنید .

cbt کار ما نیست باید درمانگر یا هوش مصنوعی بپرسه. شما برید مشاوره مشکلو بگید با cbt کار میکنه .

اگر می خوایید cbt هم اضافه کنید به خود هوش بگید مثلا برای باور بعدیتون eft و cbt همزمان به کار ببره. جداگانه نیلز نیست. یعنی نمی خواد اول با eft خنثی کنید بعد cbt . این خوب نیست باید همزمان با هم باشه . چون با eft خنثی بشه دیگه cbt کارایی شو از دست میده

در مورد باورهای خیییلی عمیق از cbt هم استفاده کنید. اما باورهای سطحی با ای اف تی حل میشه

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه باید هرچی اومد خنثی کنیدوسط خنثی کردن، هر باور یا خاطره دیگه ای اومد بالا توی کاغذ بنویسید و حتما ...

پس وقتی طرز کار با ای اف تی رو یاد گرفتم بگم cbt رو هم ادغام کنه تا کامل از بین ببره

وقتی از Ai کمک بگیرم برای cbt دیگه نیازی به مشاوره نیست درسته؟

در حدی که فقط خودم بشنوم بگم کافیه یا بلندتر؟اره دیگه وقتی با حال خوب انجامش ندی معلومه که تاثیرش کم ...

در حدی که خودتون بشنوید کفایت می کنه .

اگر سوالی پیش اومد اصلا مشکلی نیست همین جا بپرسید من پاسخ میدم مثل الان . ولی با هوش مصنوعی اینقدر راحت انجام میشه که بعید بدانم سوالی پیش بیاد.

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
پس وقتی طرز کار با ای اف تی رو یاد گرفتم بگم cbt رو هم ادغام کنه تا کامل از بین ببره وقتی از Ai کمک ...

بله . Ai خودش در مقام مشاوره براتون ظاهر میشه و واقعا عالیه

در حدی که خودتون بشنوید کفایت می کنه .اگر سوالی پیش اومد اصلا مشکلی نیست همین جا بپرسید من پاسخ میدم ...

اره واقعا توی چند جمله کامل توضیح داد

چون داریم تو تاپیک حرف میزنیم میره تو به روز شده ها بعد شلوغ میشه.

اره واقعا توی چند جمله کامل توضیح داد چون داریم تو تاپیک حرف میزنیم میره تو به روز شده ها بعد شلوغ م ...

شما سوالی داشتید بیایید زیر تنها تاپیکی که من دارم بپرسید. کسی اونجا نمیاد. موضوع تاپیک من، جذابیتی برای کسی نداره:)))

در حدی که خودتون بشنوید کفایت می کنه .اگر سوالی پیش اومد اصلا مشکلی نیست همین جا بپرسید من پاسخ میدم ...

یه بار جمع بندی می کنم:

۱. اول هدف تعیین کنید و بنویسید

مثلا افزایش درآمد، افزایش اعتماد به نفس

۲. موقع کار آب و قلم و دفتر کنارتون باشه تا هر باوری اومد بالا سریع بنویسید و همون روز خنثی کنید

۳. نفس عمیق بکشید بین هر دور

۴. شدت رو هر بار باید به ۰ برسونید . نیمه رها نکنید.

۵. هر نکته ای اومد بالا حتما به Ai بگید

۶. اگر باوری ریشه داره و شما بهش احساسی دارید با وجود صفر شدن بازم انجام بدید .

۷. cbt رو بعد از اینکه دستتون راه افتاد و روش رو به رسمیت شناختید و به eft مسلط شدید اضافه کنید. الانم میشه ولی می خوام براتون سنگین و طولانی نشه که زده بشید. الان اگر اضافه کنید مدتش طولانی میشه ممکنه دل زده بشید.

۸. اول هر باور، باور مربوط به eft رو تا سه چهار روز کار کنید تا روش براتون پذیرفته بشه

۹. اصلا با اطرافیان در مورد این کار صحبت نکنید. هر وقت نتیجه گرفتید و باورهای منفی رفت، خواستید می تونید به بقیه پیشنهاد بدید. الان چون اونا باهاش آشنایی ندارن سریع رد میکنند و شما دلسرد میشید .

۱۰ . در کنار از بین بردن باور، مطالعه در خصوص آن باور به شدت ضروریه. اون باوری که شما دارید مربوط به اعتماد به نفسه؛ بنابراین در این حیطه کتاب زیاد بخونید.

۱۱. هر کاری نیاز به استمرار داره، و از سویی شروع هر کار خوبی، معمولا با مقاومت و بهانه جویی ذهن همراه میشه؛ جلوی بهانه ها کم نیارید، هر وقت بهانه ای اومد همونو ای اف تی بزنید که خنثی بشه... مثلا ذهن میگه بابا بی خیال این چه مسخره بازیه. سریع جمله شو بسازید و ضربه بزنید: با وجود اینکه فکر می کنم ای اف تی روش مسخره ایه اما عمیقا و کاملا خودم رو می خشم و می پذیرم. همین!! قدرت بهانه میاد پایین.

امیدوارم واقعا براتون اثربخش باشه و یه روز بیایید و از نتایجش براس بقیه هم تاپیک بزنید🙏

یه بار جمع بندی می کنم:۱. اول هدف تعیین کنید و بنویسیدمثلا افزایش درآمد، افزایش اعتماد به نفس۲. موقع ...

ببخشید یه سوال الان که از Ai کمک گرفتم برای هر نقطه هنگام ضربه یک جمله مختص اون نقطه رو داد میخاستم ببینم وقتی یکی از اون جمله ها یادم رفت میشه به گوشی نگاه کنم؟ با باید چشمام بسته باشه?

ببخشید یه سوال الان که از Ai کمک گرفتم برای هر نقطه هنگام ضربه یک جمله مختص اون نقطه رو داد میخاستم ...

نیاز نیست چشم بسته باشه از رو بخونید. کلا در همه مراحل چشم باز بود اشکالی نداره . بسته هم باشه مشکلی نیست

فقط یه وقتایی Ai برای جمله کاراته یا تصحیح به جای یکی ۳ تا جمله متفاوت میگه .شما یکی رو انتخاب کنید ۳ بار بگید .

نیاز نیست چشم بسته باشه از رو بخونید. کلا در همه مراحل چشم باز بود اشکالی نداره . بسته هم باشه مشکلی ...

خیلی ممنون

چهار مرحله هست و توی هر مرحله ضربه کاراته جمله مخصوص خودش رو داره بجز مرحله آخر اونارو منظورتون هست؟

خیلی ممنون چهار مرحله هست و توی هر مرحله ضربه کاراته جمله مخصوص خودش رو داره بجز مرحله آخر اونارو من ...

جمله کاراته همونیه که موقع خوندش به کنار دست ضربه می زنید

یه وقتایی هوش مصنوعی گیج بازی در میاره به جای یه جمله که سه بار باید بگید ، سه جمله متفاوت میگه

البته برای من یه بار پیش اومد بهش گفتم دیگه این کارو نکن

جون باید یکی باشه