یه بار جمع بندی می کنم:
۱. اول هدف تعیین کنید و بنویسید
مثلا افزایش درآمد، افزایش اعتماد به نفس
۲. موقع کار آب و قلم و دفتر کنارتون باشه تا هر باوری اومد بالا سریع بنویسید و همون روز خنثی کنید
۳. نفس عمیق بکشید بین هر دور
۴. شدت رو هر بار باید به ۰ برسونید . نیمه رها نکنید.
۵. هر نکته ای اومد بالا حتما به Ai بگید
۶. اگر باوری ریشه داره و شما بهش احساسی دارید با وجود صفر شدن بازم انجام بدید .
۷. cbt رو بعد از اینکه دستتون راه افتاد و روش رو به رسمیت شناختید و به eft مسلط شدید اضافه کنید. الانم میشه ولی می خوام براتون سنگین و طولانی نشه که زده بشید. الان اگر اضافه کنید مدتش طولانی میشه ممکنه دل زده بشید.
۸. اول هر باور، باور مربوط به eft رو تا سه چهار روز کار کنید تا روش براتون پذیرفته بشه
۹. اصلا با اطرافیان در مورد این کار صحبت نکنید. هر وقت نتیجه گرفتید و باورهای منفی رفت، خواستید می تونید به بقیه پیشنهاد بدید. الان چون اونا باهاش آشنایی ندارن سریع رد میکنند و شما دلسرد میشید .
۱۰ . در کنار از بین بردن باور، مطالعه در خصوص آن باور به شدت ضروریه. اون باوری که شما دارید مربوط به اعتماد به نفسه؛ بنابراین در این حیطه کتاب زیاد بخونید.
۱۱. هر کاری نیاز به استمرار داره، و از سویی شروع هر کار خوبی، معمولا با مقاومت و بهانه جویی ذهن همراه میشه؛ جلوی بهانه ها کم نیارید، هر وقت بهانه ای اومد همونو ای اف تی بزنید که خنثی بشه... مثلا ذهن میگه بابا بی خیال این چه مسخره بازیه. سریع جمله شو بسازید و ضربه بزنید: با وجود اینکه فکر می کنم ای اف تی روش مسخره ایه اما عمیقا و کاملا خودم رو می خشم و می پذیرم. همین!! قدرت بهانه میاد پایین.
امیدوارم واقعا براتون اثربخش باشه و یه روز بیایید و از نتایجش براس بقیه هم تاپیک بزنید🙏