2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 25526 بازدید | 1574 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بدبخت بیچاره از کامنت اولت فهمیدم چقد سوختی از هیکل شوهرم تعریف کردم وقتی ازقد بلندای لاغر بدگفتم سو ...

به درک ک حذف میکنی اول دق کن بعد حذف کن

شوهرت هر پخی هست بیخ ریش صاحبش مجرد نیستم ک تو حسرتش باشم فقط خواستم یادآوری کنم با چس مثقال قدتون رو بقیه ایراد نذارید خوش هیکلای نیم وجبی 😂

بدبخت بیچاره هم جد ابادته

ممنون

با سلام مجدد و پوزش بابت تاخیر در پاسخ

کانال تلگرامی مربوط به EFT: (لینک نشد بفرستم و اجازه ارسال نمیدن)

ای اف تی فروغمن EFT

کیمیاگر-نازنین سخاوتی.

کانال ضربه های شفابخش

اینا خوبن . البته بدونید ای اف تی تنها راه خلاصی از این باور نیست اما یکی از چندین راهی که شما باید طی کنید میتونه باشه. ای اف تی هیجانات ناشی از باور رو کم میکنه و انعطاف پذیری شما رو برای جایگزین کردن باور جدید افزایش میده .

پیشنهاد من اینه حتما کتاب های خودشناسی هم بخونید

مثل نیمه تاریک وجود

شش ستون عزت نفس

موهبت کامل نبودن

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
به کوتاهی مفرط و اینها نیست که. اون ذهنیتی که هر انسان داره. من اتفاقا همکارم خانوم بود. و قدش هم 16 ...

خانم بود و قد ۱۶۹ دوست داشت ۱۸۰ باشه ؟

اون دیگه ذهنش مشکل داشته

ولی قبول کن برای مرد رزرو ۱۶۵ کوتاهی مفرط است خواه راضی باشی خواهد نباشی

Tunnel Vision                                                                 

ممنونم ازتون زحمت کشیدید ولی به این باور ندارم 🙏

پس اصلا سمتش نرید . ای اف تی رو باور نداشته باشید عمل نمیکنه . برای من عمل کرده تا الان؛ اولا چون مدتی فقط روی باور به ای اف تی ضربه زدم. بعدش در کنارش کلی تحقیق کردم کتاب خوندم و خودشناسی و شناسایی باورهامو انجام دادم و حتی نوشتمشون سر یه موضوعی من ۱۳۸ باور منفی داشتم همشو نوشتم و خنثی کردم و به طرز عجیبی اتفاقات حول و هوش آن موضوع یه جور خیلی بهتری رقم می خورد...

در هر حال من نمی خوام نظرمو به کسی تحمیل کنم و اینم چون قول داده بودم و شما هم اینجا راهنمایی خواسته بودید براتون فرستادم .

به عنوان آخرین راهنمایی، تا وقتی تصمیم به تغییر نگیرید، تا وقتی شرایط موجود رو نپذیرید، تا وقتی باورها و تفسیر خودتون رو از محدودیت ها تغییر ندید در یه چرخه تکراری از افکار ناخوشایند گرفتار خواهید ماند. از روش های درمانی روان شناسی نباید انتظار معجزه داشت. همین که ما رو به مرحله ای برسونه که شرایط رو بپذیریم، گفتگوهای ذهنی مونو تغییر بدیم و حرف کسی برامون اهمیت نداشته باشه همه چیز بهتر از قبل میشه.

اگر خواستید گفتگوها و صحبت های سامان احتشامی فر موسیقی دان کوتاه قامتی که هم در زندگی کاری و هم عشقیش بسیار فرد موفقیه دنبال کنید. اتفاقا به مساله قدش خیلی اشاره میکنه و در عین حال از اعتماد به نفسی که داره آدم لذت میبره...

موفق باشید🙌

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
پس اصلا سمتش نرید . ای اف تی رو باور نداشته باشید عمل نمیکنه . برای من عمل کرده تا الان؛ اولا چون مد ...

بیشتر بخاطر اینکه در موردش چیز زیادی نشنیدم و نتایجی ندیدم باور ندارم

صحبت هاشو کجا میشه پیدا کرد؟

بیشتر بخاطر اینکه در موردش چیز زیادی نشنیدم و نتایجی ندیدم باور ندارمصحبت هاشو کجا میشه پیدا کرد؟

اول اینکه دنبال قطعیت در مورد هیچ روشی نگردید. همه روش ها به نوعی مکمل اند نه معجزه گر . در مورد همه چیز ها. حتی کتابی که می خونید.

من از سال ۹۶ آشنا شدم انجام دادم ولی مثل شما مردد بودم و نتیجه زیادی نگرفتم چون باید از درونت باور داشته باشب . تا اینکه از یه سال پیش دوستم می گفت خواهرش هر شب انجام میده . درآمدش خیلی افزایش داشته و قضیه مهاجرتش به حدی داره میره جلو .

منم شروع کردم و واقعا اثراتش روز به روز بیشتر داره میشه

اول اینکه آشفتگی فکری و نشخوارم از ۱۰۰ رسیده به ۴۰ و این برای من بی نهایت ارزشمنده

روابطم با اطرافیان بهبود داشته

از نظر شغلی داره تغییراتی حاصل میشه که درآمدم میره بالا و...

در هر حال من دارم از تجربه شخصیم به شما میگم کاری ندارم این روش شناخته شدس یا نه .شما هم به این اهمیت ندید . حتی اگر اثر فیزیکی و قابل لمسی نداشته باشه حداقلش اینه باورهاتون رو می شناسید و باهاشون دوست میشید و می پذیرید و همین ذهن رو پاکسازی میکنه و آرامش آدم بیشتر میشه .

همین کانالای تلگرامی که گفتم بهترینش فروغمند هست که سایت داره

نمیشه لینک داد

توی گول سرچ کنید ای اف تی با فرهاد فروغمند سایت میاد بالا.

توی کانالش کلی پی دی اف آموزشی و کلیپ و همچنین تاریخچه اون هست

یه کانال هم داره آثار گری کریگ مبدع اصلی eft رو خود فروغمند ترجمه کرده گذاشته

garycraig