نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهایتا بگیم متوسط نمیدونم چرا میگن عالی! شاید نسبت ب قد خودشون میگن نمیدونیم
ببین عزیزم من دوتادوست داشتم خواهر بودن قدشون بلند اینا بعد ازدواج مثل شما خیلی جوگیر شدن آخه همسرای خودشون و عروسشون واقعا قدشون بلند بود هر جا نشستن فیس و افاده اومدن که آرررررره ما خودمون بلندد عروسمون بلند همسرامون بلند...عروسشون طلاق گرفت و داداشش یه دختر ۱۵۰ البته فوق العاده خوب و مهربون گرفت .یکی از خواهرها هم طلاق گرفت شوهرش به زور ۱۶۵ میشه الان رسماً از زنش ۱۵ سانت کوتاه تره.بچهای همشونم قدشون فوق العاده کوتاه ...
اینا رو گفتم کم فخر بفروشی به دیگران
به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..