2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 14018 بازدید | 953 پست
حس میکنم قدم کوتاهه و همیشه بخاطرش قضاوت میشم خودمم میدونم اینا فقط فکر من هستند ولی نمیتونم ذهنم رو ...

ببین یدونه دفتر و یه خودکار برمیداری و میای با خودت گپ میزنی و و با خودت همینجوری که من میگم صحبت میکنی

میدونم که به قدت احساس خوبی نداری ولی خب من همینجوری قبولت دارم و همینجوری وجودت برام ارزشمنده لازم نیست خودتو بخاطرش اذیت کنی همه غلط میکنن راجبه من بد فکر کنن حالا انگار خودشون چه عنتری هستن که بخوان منو قضاوت کنن و.... و بقیشو خودت بنویس اینجوری تخلیه ذهنی میشی و تکرارش اعتماد به نفستو بالا میبره

و این کاری که دوستمونم انجام دادن بگرد ببین یسری ادما قدشون هم قده خودته و اعتماد به نفس دارن و شغل خپب زندگیه خوبی دارن و کم کم خودت متوجه تغییرات میشی

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

میدونم اینو😂🙏گفتم چطور روش کار کنم همه میگن کار کن ولی کسی نمیگه چطور

اینکه خودت رو بپذیری دوست داشته باش،باید مهارت هات رو افزایش بدی اعتماد بنفس از باور به توانایی های خودت میاد

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم قدم کوتاهه و همیشه بخاطرش قضاوت میشم خودمم میدونم اینا فقط فکر من هستند ولی نمیتونم ذهنم رو ...

آره جزو مردای قد متوسط رو به کوتاهی

اینهمه تاپیک زدن نداره خب مثلاً بهت بگن قد بلندی خودت باورت میشه ؟یا قدت بلند میشه ؟

بجای پلاس بودن تو سایت خانوما و خاله زنک بازی برو دنبال کار و زندگیت

خجالت نمیکشی ؟

آره جزو مردای قد متوسط رو به کوتاهی اینهمه تاپیک زدن نداره خب مثلاً بهت بگن قد بلندی خودت باورت میشه ...

ازتون خواهش کردم که نظر بدید؟ این همه آدم نظرشون رو گفتن مشکلی نداشتن شما دوست ندارید میتونید نیاید تو تاپیک 🙏👌

ازتون خواهش کردم که نظر بدید؟ این همه آدم نظرشون رو گفتن مشکلی نداشتن شما دوست ندارید میتونید نیاید ...

تاپیک زدی ولی نگفتی کی نظر بده کی نده

افتادی وسط سایت خانوما خجالت نمیکشی قدم کوتاهه قدم کوتاهه ؟والا من به جای تو خجالت میکشم

خب کوتاهی دیگه چیکارت کنیم ؟حالا بلندم بودی بازم فرقی نمیکرد به حال کسی

کمبود توجه و محبت داری ؟

اره واقعا توبه کردم

افرین عالیه

بیخیال شو... نوشته کوتاهی... حالا خودش اندازه جورابه!!

داش درکل بگم... قدت عالیه.. غصه ی دنیا هم نخورد... درد و بلات بخوره تو سره اونی که مسخرت کرد

من دخترم.

قدم ۱۶۳،۴ هست.

احساس قد کوتاهی نمیکنم

اما پیش دختر قد بلند خوش هیکل خوشکلی که قدش ۱۷۰ هست به این فکر میکنم کاش بلند تر بودم.

قد من و شما نرماله،برای جنسیتمون،حالا یکی هست از ما خیلی بهتره، نباید خودمون رو مقایسه کنیم.