2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 12074 بازدید | 901 پست

وای وای وای چرا خودتون همینجور که هستید دوست ندارید

مثلا اگه ۱۹۰ بود میتونستی چیکار کنی که الان نمیتونی انجامش بدی ؟

پسر خوب رو توانایی هات رو دوست داشتن خودت کار کن

چیزی که از کنترلت خارج هست ول کن بره

(صرفا اگه به خاطر یک سری فانتزی بازیای دخترامون که برای ازدواج معیار های این چنینی دارن بخوای ازدواج کنی اون دختری که به خاطر قد بخواد ازدواج کنه به درد نمیخوره این همه سطحی نگری)

قد همسر من ۱۷۸ خیلی هم راضی و خوشحاله

وقتی پاهات خسته شد با قلبت شروع به دویدن کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای وای وای چرا خودتون همینجور که هستید دوست نداریدمثلا اگه ۱۹۰ بود میتونستی چیکار کنی که الان نمیتو ...

نبابا واسه تایید گرفتن از دختر نیست چون اعتماد به نفسم رو گرفته خیلی درگیرشم

من بگم مردای خیلی بلند تایپم نیستن باور میکنی؟؟ چون کنارشون حس کوتوله بودن بم دست میده قد شما تا ۱۸۳اینارو خیلی دوست دارم ....آدم باید کنار پارتنرش زیبا به نظر برسه ..

آدم با هر قدی زیباعه فقط باید پارتنرشو درست انتخاب کنه و یه اختلاف قدی جذاب با هم داشته باشن.بعد ما فقط یه عدد قد نیستیم که کلی ویژگی دیگه در کنار هم باعث به وجود اومدن ما شده ....به نظرم رو این موضوع آنقدر زوم نکن ...چون روش زوم کردی آنقدر مهم شده

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

نه خوب نه بد، متوسطه

میتونی بری دکتر آزمایش بدی اگر صفحه رشدت باز باشه میتونی بری والیبال، بسکتبال، دارو های مجاز رو بخوری

از میله بارفیکس هم آویزون بشی میگن به مرور تاثیر داره

نه خب مثلاً من باور دارم قدم کوتاهه چون تو گذشته ی نفر بهم گفته کوتاهی بعد میام اونو با دردناک ترین ...

ببینید می دونم چی میگید و منم اینو رد نمی کنم . من از سال ۹۴ تا الان دارم روی این چیزا کار میکنم یعنی درست زمانی که هم سن شما بودم . در واقع یه مسیر ۱۱ ساله رفتم و اینایی که میگم حاصل آزمون و خطاس . اولا تصویر سازی توی همه چیز جواب نیست دوما به عنوان آخرین اقدام مؤثره نه اولین.

شما باید درونتو کنکاش کنید

همین که کسی گفته کوتاهی منم کسی بهم گفته بود زشتی یا در هفت سالگی مادرم مستقیم بهم گفته بود من بچه سفید و چشم سبز میخواستم خدا بهم نداد ! من سبزه و چشم قهوه ای بودم و همین شد حس بی ارزشی تا بزرگسالی! یه جمله ای که ۲۰ سال در من ریشه کزده چطوری با تصویر از بین بره

باید وقت بزاری براش، پیداش کنی، ریشه هاشو در بیاری، خودتو و اونی که باعثش شده رو ببخشی و بعد مرحله آخر تصویر سازی

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@