2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 8705 بازدید | 717 پست

از متوسط یکم بالاتره. حالا انگار همه رعنا هستن. خیلی از این دخترهایی که اینجا گفتن کوتاه، به ریخت هاشون نمیشه نگاه کرد. فقط ادا دارن. به خدا یک مشت ارزن بریزی بالا سرشون پایین نمیاد🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم قد منم ۱۷۶ عه دختر هستمو کاملا زندگیمو بهم ریخته ن کفش نه لباس دلخواه نمیتونم بپوشم هر دف ...

اینکه از ۸۰ درصد شایدم بیشتر دخترا بلندتری غصه نداره که

حالت آلفا همون که بدن در حالت آرام و خلسه مانندی میره و تصور ذهنی می کنند رو میگید؟اگر اینه نه ، این ...

در ادامه این پیامم اینم بگم که با ای افزتی شما می تونید هر باور منفی و غلط دیگه ای که مستقیم و غیر مستقیم با قد شما در ارتباطه خنثی کنید . مثل باور اینکه اکثر دخترا قد بلند رو برای پارنتر ترجیح میدن یا هرچیز دیگه ای

اینطوریه که شما باید به ۸ نقطه از بدت ضربه بزنید و جمله بگید

جمله اینطوریه:

با وجود اینکه احساس می کنم به عنوان یک مرد کوتاه قدم اما عمیقا و کاملا خودمو کی بخشم و می پذیرم

بعد ضربه ها

برید از چت جی بی تی کمک بگیرید . تازه ازش بخواید درمان شناختی رفتاری یا CBT هم قاطیش کنه دیگه نور علی نوره

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
از متوسط یکم بالاتره. حالا انگار همه رعنا هستن. خیلی از این دخترهایی که اینجا گفتن کوتاه، به ریخت ها ...

چنتا صبح گفتن کنسلی خیلییی کوتاهی پرسیدم خودت چندی گفتن ۱۵۰ و۱۵۵😂👎

اول اون تصویر ذهنی که هست رو نابود و تخریب میکنی بعد چیزی که خودت دوس داری رو جایش میزاری

اهان خب این همون تصویر سازیه ولی تصویر سازی اگر با باورتون یکی نباشه نتیجه که نمیده هیچ افسرده تر و سرخورده تر هم میکنه

چون شما به زور به چیزی که اعتقاد ندارید فکر می کنید .

ولی باور که درست بشه تصویر سازی هم مورد پذیرش ناخودآگاهه و سریع جواب میده .

در یه پیام دیگه از eft و cbt گفتم

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
درکت میکنم قد منم ۱۷۶ عه دختر هستمو کاملا زندگیمو بهم ریخته ن کفش نه لباس دلخواه نمیتونم بپوشم هر دف ...

وا ناشکری نکن

دیگه نمی خواهیم کلید دنیا باشیم که

دیگه خوبه راحتی

لازم نیست کفش پاشنه بلند بپوشی من زیر 160 ام همش اسپرت می پوشم شما هم اسپرت بپوش راحت

اهان خب این همون تصویر سازیه ولی تصویر سازی اگر با باورتون یکی نباشه نتیجه که نمیده هیچ افسرده تر و ...

نه خب مثلاً من باور دارم قدم کوتاهه چون تو گذشته ی نفر بهم گفته کوتاهی بعد میام اونو با دردناک ترین نسخه خودش میبینم ینی ده سال دیگه گوشه گیر شدم و بخاطر این موضوع اعتماد به نفس ندارم که حتی جایی برم یا حرفی بزنم بعد ذهنم این رو باور میکنه و دردش رو حس میکنه بعد هرکاری میکنه که این درد در آینده نباشه و سریع اون باور رو پاک میکنه و در اون قسمت تصویر ذهنی نمیمونه حالا من سریع میام ی باور مثبت که قدم خوبه رو جایگزین میکنم و بهش عشق میدم ذهن میگه آها این خوبه و اون باور رو جایگزین میکنه

تو چ مدت جواب میده؟

ای اف تی خیلی زود جواب میده

یعنی شما اولش که مثلا حستون به باور ۱۰ هست تا زمانی که صفرش کنید شاید با ۳ ۴ بار بشه و بار روانی کم بشه . یعنی توی ده دقیقه . این چیزییه که اونایی که انجام میدن میگن ولی من خودم هر باورم تقریبا یک هفته وقت میزارم . روزی پنج دقیقه اگر خودتون ساده انجام بدید

اما با چت جی بی تی خیلی بهتره اون به چالش میکشه آدمو و همش لایه های زیرین رو میکشه بیرون . یعنی موقعی که شما ای اف تی میکنیو یه هو یه خاطره مرتبط میاد بالا و همون دوباره میشه نقطه آغاز برای ای اف تی و باید چند دقیقه روش کار کنید تا بار روانی صفر بشه

اصلا جز قد کوتاها نیستی،نمیشه هم گفت بلند ولی قدت متناسب و خوبه.الکی ذهنت درگیره.شما با یه خانم قد ۱۷۰ هم ازدواج کنی بازم ۶ سانت بلندتری،به هم میاین از نظر قدی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ای اف تی خیلی زود جواب میده یعنی شما اولش که مثلا حستون به باور ۱۰ هست تا زمانی که صفرش کنید شاید با ...

الان دقیقا باید چکار کنم دوره داره کتاب داره چی داره؟