2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 10689 بازدید | 854 پست

قدت نسبتا خوبه . بازم میگم بستگی به تیپ و قیافه هم داره ادمی هست با قد ۱۷۵ خیلی خوشتیپ تر از یه ادم با قد ۱۸۵ هست برعکسش هم هست.

مثلا یکی میشناسم قدش ۱۷۵ ولی وقتی از دور میاد یه ابهتی داره انگار ۲ متره ! در عوض یه پسر داریم همسایه قد بلند دو متره ولی وقتی راه میره انگار پیره همیشه چشاش به زمینه یه ذره هم گردنش کج شده انقدر پایین نگا کرده این به درد نمیخوره

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی

حالا ورزش کن برو والیبال

بسکتبال هم برو

لبنیات هم بخور

شبا زود بخواب

یک آقایی تو نی نی سایت می گفت افزایش قد داشته تو سن بالای 35 سال باورزش

حتی یک کانال تو تلگرام داره

از شما حرکت از خدا برکت

خوبه

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

جسارت نباشه ولی من برام ثابت شده که خیلی از کاربرای اینجا مخصوصا کسایی که از یه موضوع چندین بار تاپیک میزنن دنبال راه حل نیستند، دنبال همدلی و تایید و خالی کردن خودشونن. چون از حرکت و تلاش کردن فیزیکی و ذهنی برای حل مشکلشون واهمه دارن و یا دنبال راه حل آسونن.؛ اما نمی دونن که همدلی آدما ممکنه خیلی موقتی حالمونو خوب کنه اما علاج دائمی نیست . اگر واقعا می خوایید این حس کوتاه بودن از بین بره چند تا راه حل میگم که خودم همشو رفتم و نتیجه گرفتم.

اول اینکه برای مرد ۱۷۶ نرماله یعنی قد مرد از ۱۷۵ تا ۱۸۵ در طبیعی ترین حالت ممکنشه .

دوم اینکه این احساس شما احتمالا ناشی از یه خاطره پنهان در ذهنتون یا در کودکیه یا طرد شدنی آشکار . پیشنهاد من کتاب نیمه تاریک وجوده . تک تک تمریناتشو اگر انجام بدید شک نکنید علت پیدا میشه .

سوم می تونید این باورو با eft که کار بسیار بسیار راحتیه خنثی یا از شدت احساسش کم کنید (برید چت جی بی تی مشکلو بگید و بگید با ای اف تی می خوایید حلش،کنید اون خودش جملات اصلاح رو میگه ولی قبلش حتما باید از ای اف تی کلیپ دیده باشید)

چهارم اینکه شما در احساس بد داشتن به خودتون تنها نیستید؛ بازیگری با نام سم کلفلین که در فیلم من پیش از تو بازی کرده برید ببینید چقدر خوشتیپ و زیباس بعد چند روز پیش دیدم توی مصاحبه ای گفته من احساس زشت بودن میکنم!!! در حالی که دیگران چنین نظری ندارن . اون با اون همه شهرت و موقعیت و این همه تمجید و تایید احساس حودزشت بینی داره . پس این حسو یه مساله طبیعی در خودتون بدونید نه یه معضل و مشکل بزرگ.

من خودم سال ها به شدت احساس زشتی می کردم اینقدر روی خودم کار کردم و اعتماد به نفسم زیاد شد که این حس از بین رفت و واقعا اطرافیان منو زیبا توصیف می کنند .

پنجم اینکه ورزش بسیار بسیار مهمه . بخشی از قد به واسطه قوز تحلیل میره. نیاز به باشگاه نیست؛ یه کش پیلاتس و دمبل و یه چوب جارو بردارید و با کلیپ های یوتیوب هر روز ورزش و حرکات ورزشی انجام بدید و بعد دو ماه اگر قد شما بر اثر قوز خمیده بوده درست میشه . من خودم بعد از اصلاح قوز پشتم از ۱۶۲.۵ شدم ۱۶۳.۵ . همچنین رژیم غذایی گرفتم و الان کشیده تر به نظر میام .

ششم اینکه کتاب هایی با محوریت عدم توجه به نظر دیگران بخونید تا اگر قضاوتی در موردتون شد بهش اهمیت ندید .

و در نهایت اگر این استرسو دارید که از سوی جنس مخالف قد شما کوتاه به نظر بیاد (که از نظر من کسی که قد یه معیار سنجش براش قابلیت ارتباط رو نداره) بهتره افرادی رو برای ازدواج یا هرچی انتخاب کنید که اختلاف قدشون باشما زیاد باشه مثلا ۲۰ سانت .

و در نهایت اینو بدونید این حس فقط و فقط به تصور از جانب شماست و واقعیت نیست...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

خب داداش وقتی قانع نمیشی ما چی بگیم

هزار هزار دختر ریخته تو جهان که قدشون زیر این قد تو هست باید با اونا رل بزنی

من ۱۵۷

شوهرم ۱۷۳ یازده ساله بدون یک مسئله خاص در رابطه قد زنذکی میکتیم و جذابیت ظاهریمون برای هم خوبه

نه یبار من کوتاه بنظر اومدم نه اون

چون متناسبیم با هم

شما هم همینجوری باید فکر کنی ...

بالا ژنتیک و خدادادیه دیگع

جسارت نباشه ولی من برام ثابت شده که خیلی از کاربرای اینجا مخصوصا کسایی که از یه موضوع چندین بار تاپی ...

اولاً بگم که خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید 🙏

باور کنید تا الان صدها صد کتاب و دوره کلیپ های یوتیوب اینستاگرام رو دیدم فقط یکم انگیزه گرفتم فرداش که تقی به توقی میخورد همین بود من خودم میدونم که قدم کوتاه نیست فقط حس خودمه و فکر خودمه مشکل من اینه نمیتونم اینو بپذیرم بنی ذهنم رو قانع کنم رفیقای خودم خیلیاشون قدشون به ۱۷۰ هم نمیرسه ولی چنان اعتماد به نفسی دارن که بیا و ببین