نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر من 163. زمان ازدواج معیارهای مهمتری داشتم. ولی الان از انتخابم پشیمونم. نه برای همسرم ها چون الان پسرهام نهایتا با کلی هورمون درمانی شدن 170. زمان ازدواج چنین دورنمایی از زندگی نداشتم
به نظرم غصه و نگرانی برای چیزی که نمیشه عوضش کرد بی فایده هست الان شما 100 تا تاپیک هم بزنی که قدت بیشتر نمیشه برای خانم ها هم هر کسی یک نظری داره و با خودش مقایسه میکنه شما برای خانمی که 160 قدش هست بلند حساب میشد و خانم. 170 هست تقریبا هم قد کلا مقایسه خوب نیست، و در اخر اونی که بخواد بپسندند، میپسندد و اگر هم نخواد هزار تا عیب میزاره باید علف به دهن بزی شیرین بیاد دیگه.....