2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 11746 بازدید | 888 پست
خب به نظرم کوتاهه برای مرد حالا متوسط رو کار ندارم نظر شخصیمو میگم خودم ۱۷۰ م قد

قد شما بلند حساب میشه برای خانم تو ایران.

ما بر اساس قد مردم کشور خودمون باید بسنجیم که متوسط این قد برای آقایون

خیلی ممنون از نظرتون 🙏 اره واقعا الان که فکرشو میکنم اعتماد به نفس مشکل اصلی منه

قربانت

برو باشگاه بدنو بساز ببینی هیکلت خوبه استایل خوبی هم بزن نمیگم گرون صرفا متوسط ولی قشنگ

بعدش خود به خود قدتو میپذیری و بهت اعتماد بنفس میده

خدایا اگه یبار دیگه سلامتیمو برگردونی قول میدم قدرشو بدونم و برای سالم شدن بقیه هرکاری ازم بر بیاد بکنم ... من میدونم که تو معجزه میکنی .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین جناب شما دقیقا رو مرزی😁

میانگین قد مردای ایرانی 176 هستش

ولی مگه قد انقد اهمیت داره که ارامشتو ازت بگیره

ول کن بابا حال داری حالا مگه قد بلندا چی بهشون رسیده(به عنوان یه دختر قد بلند میگم)

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم

ببین جناب شما دقیقا رو مرزی😁میانگین قد مردای ایرانی 176 هستشولی مگه قد انقد اهمیت داره که ارامشتو ا ...

ممنون از نظرتون به این نتیجه رسیدم مشکلم اعتماد به نفس هستش نه قد

ممنونم از نظرتون 🙏

خواهش میکنم اعتماد ب نفس داشته باش برات مهم نباشه منم دخترم قدم۱۷۰خیلی توهین میکنن ولی ببخشیداا ب هیچ جام نیست چون با خودم حال میکنم 🦦

انسان ستیز