من هفته ۶. الان چهار روزه خونریزی دارم. از وقتی فهمیدم باردارم لکه بینی داشتم. اولین بچم هم ب ...
منم همینجوری بودم.اینجور بارداری ها حاصل لقاح ناقص تخمک و اسپرمه.تو خیلی از خانما تو بارداری اول رخ میده.نگران نباش.انشالا تو بارداری بعدی همه چی خوب پیش میره.راستی سعی کن فعلا تا دو سه ماه اقدام نداشته باشی.دکترم بهم گفت.منم میخوام تا شهریور صبر کنم بعد اقدام کنم.اینجوری رحم استراحت میکنه و بهتره برا بارداری بعدی
منم نابود و داغونم. وقتی شنیدم مامان شدم اینجا تاپیک زدم همه دوستام کلی ذوق کردن. مامان بزرگم از مشه ...
اصلا نگران نباش عزیزم.شرایط منم مثل تو دقیقا.ولی با وجود اینکه عاشق بچم همه چیو سپردم به خدا چون مطمینم برام بهترین و رقم زده.حتما صلاح نبوده اولین بچمون بمونه برامون.شاید اگه دنیا میومدن با کلی مشکل بودن که یه عمر باعث عذاب و پشیمونی بود پس همه چیو بسپر به خداوند.انشالا به زودی بازم مامان میشیم.در ضمن سعی کن تو بارداری بعدیت تا هشت هفته نشده و از تشکیل قلبش مطمین نشدی به کسی نگی حتی مامان بابات
اصلا نگران نباش عزیزم.شرایط منم مثل تو دقیقا.ولی با وجود اینکه عاشق بچم همه چیو سپردم به خدا چون مطم ...
چقدر شبیه هم هسیم آبجی جون.
من هیچ وقت فکرشو نمیکردم سقط رو تجربه کنم ولی درسته خدا نخواسته ماهم باید به خواست خدا احترام بذاریم . شاید هدیه بعدی دوقلو باشه 😍 شایدم یه فرشته که زمین رو با اومدنش آباد کنه