2777
2789

[QUOTE=62060077]خب اونایی که بچه رو به هر دلیلی نمیخوان و خودشون واسه سقط اقدام میکنن وقتی سقط میشه خوشحال میشن.&nbs ...[/QUOTE

آها منظورت عمده وگرنه سقط خود به خودی خیلی دردناکه من بعد گذشت شیش هفت ماه هنوز یادم ميفته گریم ميگيره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بند نیومدن خونریزی یعنی بقایا داری خونریزی نهایتا تا ده روز طبیعیه یعنی چن روز اول خونریزی بعد ...

من هفته ۶ سقط کردم نی نی کنجدم بقایاش کجا بوده . وای نمیدونم بخندم یا گریه کنم خیلی داغونم 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

[QUOTE=62060077]خب اونایی که بچه رو به هر دلیلی نمیخوان و خودشون واسه سقط اقدام میکنن وقتی سقط میشه ...

منم نابود و داغونم. وقتی شنیدم مامان شدم اینجا تاپیک زدم همه دوستام کلی ذوق کردن. مامان بزرگم از مشهد براش لباس خرید و آورد با همسرم داشتیم کلی نقشه های قشنگ میکشیدیم که . . . 

فقط میتونم بگم آه . . . 

اخی عزیزم من چهار روز خونریزی داشتم که دو روز اولش شدید بود بعد کم شد.البته قبلشم چند روزی لکه بینی ...

عزیزم دکترت سفکسیم چند تا داد؟ 

هر چند ساعت یه بار باید بخوری؟

منم تازه سقط داشتم به خاطر همین میپرسم😕😕

من هفته ۶. الان چهار روزه خونریزی دارم. از وقتی فهمیدم باردارم لکه بینی داشتم.  اولین بچم هم ب ...

منم همینجوری بودم.اینجور بارداری ها حاصل لقاح ناقص تخمک و اسپرمه.تو خیلی از خانما تو بارداری اول رخ میده.نگران نباش.انشالا تو بارداری بعدی همه چی خوب پیش میره.راستی سعی کن فعلا تا دو سه ماه اقدام نداشته باشی.دکترم بهم گفت.منم میخوام تا شهریور صبر کنم بعد اقدام کنم.اینجوری رحم استراحت میکنه و بهتره برا بارداری بعدی

عزیزم دکترت سفکسیم چند تا داد؟  هر چند ساعت یه بار باید بخوری؟ منم تازه سقط داشتم به خاطر همی ...

عزیزم هر هشت ساعت یدونه.من چون چندین روز لکه بینی داشتم و بعدشم چند روز خونریزی بهم داد.شما بدون مشورت با دکترت نخور ممکنه احتیاج نداشته باشی

منم نابود و داغونم. وقتی شنیدم مامان شدم اینجا تاپیک زدم همه دوستام کلی ذوق کردن. مامان بزرگم از مشه ...

اصلا نگران نباش عزیزم.شرایط منم مثل تو دقیقا.ولی با وجود اینکه عاشق بچم همه چیو سپردم به خدا چون مطمینم برام بهترین و رقم زده.حتما صلاح نبوده اولین بچمون بمونه برامون.شاید اگه دنیا میومدن با کلی مشکل بودن که یه عمر باعث عذاب و پشیمونی بود پس همه چیو بسپر به خداوند.انشالا به زودی بازم مامان میشیم.در ضمن سعی کن تو بارداری بعدیت تا هشت هفته نشده و از تشکیل قلبش مطمین نشدی به کسی نگی حتی مامان بابات

اصلا نگران نباش عزیزم.شرایط منم مثل تو دقیقا.ولی با وجود اینکه عاشق بچم همه چیو سپردم به خدا چون مطم ...

چقدر شبیه هم هسیم آبجی جون. 

من هیچ وقت فکرشو نمیکردم سقط رو تجربه کنم ولی درسته خدا نخواسته ماهم باید به خواست خدا احترام بذاریم‌ . شاید هدیه بعدی دوقلو باشه 😍 شایدم یه فرشته که زمین رو با اومدنش آباد کنه