من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
پاهاتو دراز نکن به پهلو دراز بکش زانو هات رو بیار نزدیک شکمت تا جا برا رحمت بیشتر بشه یا حالت سجده ب ...
من اینکارو کنم آبشار سرازیر میشه🤣
«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
وای جدیدا درد های منم شدید شده قبلا اینجوری نبودم ژلوفن که انقد قوی هست میخورم یک ساعت بعد اثر میکنه
احتمالا رحمت سرد شده
البته هیچی به اندازه کیسه اب گرم و بابونه جوابگو نیست
من یدونه تشک برقی هم گرفتم این دوران میندازم زیرم عالیه