2777
2789
ن اقامت دیگه،ویزای شینگن میسازه بعد اونجا که رفتی درخواست پناهندگی میدی

آهان🤔پناهندگی که خیلی بده!!!آدم تکلیفش مشخص نیست!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران نیستم شهرستانم ۵۰تمن هم خیلیه برای اینجا

فکر نکنم گلم خرج خیلی بالا رفته 😐شاید بشه گذاشت بانک باهاش وام گرفت بیشتر شد یه کاری باهاش راه انداخت

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
تعويض روغني..و اين قبيل كارا.. خيلي درامد خوبي داره.. چندماه كاراموز بره و دوره ببينه.. با اين مب ...

آره اره عموی من داره تعویض روغنی البته قديميه کارش خیلی درآمد داره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اگر این طوری باشه که کل شهر ميشه عابر بانک، مطمئني این کار شدنيه؟؟؟؟؟

کل شهر این فکر ب ذهنشون نمی رسه. کل شهر 40 میلیون نقد ندارن دستگاه بخرن. 

البته همین جوری هم خیلی شده تو شهر ما 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
آهان🤔پناهندگی که خیلی بده!!!آدم تکلیفش مشخص نیست!

ن عموم رفت ۷ ماهه اقامت گرفت

مدتیم که تو کمپن از لحاظ غذا و جای خوابم تامین بود

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
کم نیست که کلی کار خوب میشه باهاش راه انداخت تایپ و تکثیر هم خوبه نزدیک اداره یا دانشگاه باشه عالیه

قبلا خوب بود الان زیاد خوب نیست چون گوشی های هوشمند اومده 

آره اره عموی من داره تعویض روغنی البته قديميه کارش خیلی درآمد داره 

اره مكانيكي تعويض روغني واقعا درامد دارن..

اگر براي خانوم كثيف كاريش ملاك نباشه شغل خوبيه..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 

اگر حوصله کشاورزی داره برو کلاسهای جهاد 

سبزیکاری درآمد خوبی داره و همیشه طرفدار داره فقط باید از آب مطمئن باشی 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

يه سوپری هم اگر مرد کار باشید خیییبلی خوبه به این شرط که به هیچ عنوان قرضی ندید مگه این که وااااقعا بشناسیدشون، یکی رو میشناسم از يه سوپری، ماشین160 میلیونی خریده، يه ماشین50 میلیونی، چه قدر طلا و غیره ماشین ها همه نقد خریده، اما خیییبلی روی کارشون منظم هستن سر موقع ميرن

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
به كي پول ميدادي عزيزم؟؟😃😃 اين موسسات همشون كلاهبردارن  كاري كه اونا ميكنن خودتم ميتوني بكن ...

ن طرف آشناس،موسسات خیلی پول میگیرن

اون ویزای شینگن فیک میسازه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست