2777
2789
کار تزریق پلاستیک هم خوبه دستگاهاش همین حدود میشه

یکم توضیح میدی بیشتر 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

هر چیزی که با خورد و خوراک هم در ارتباط باشه درآمدش خوبه 

دوست من تو شهرستان مغازه فلافلی بیرون بر دارن یعنی مغازه ان قدر کوچیکه خودش و شوهرش کار می کنند دو تا هم بچه داره میگه 100 درصد سوده خیلی راضیه کار سختی هم نیست فقط باید علاقه داشته باشی و یاد بگیری 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن طرف آشناس،موسسات خیلی پول میگیرن اون ویزای شینگن فیک میسازه

خطرناک نیست؟؟ ب نظرم خیلی جسارت میخواد 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
هر چیزی که با خورد و خوراک هم در ارتباط باشه درآمدش خوبه  دوست من تو شهرستان مغازه فلافلی بیرو ...

اره اینم خوبه. تو شهر ما هر ده متری یه دونه زدن 

کل شهر این فکر ب ذهنشون نمی رسه. کل شهر 40 میلیون نقد ندارن دستگاه بخرن.  البته همین جوری هم خ ...

میشه اگه اطلاعات بیشتری داری بیشتر توضیح بدی؟ 

از کجا باید خرید و ایا هر کس بره درخواست بده میدن بهش؟

ن طرف آشناس،موسسات خیلی پول میگیرن اون ویزای شینگن فیک میسازه

والا يه موسسه مهاجرتي  به من گفت ٢٥٠٠يورو ميگيريم (بيست تومن تقريبا)براتون پذيرش از دانشگاه ميگيريم 

با دوستام كه اونورن صحبت كردن گفتن خودت برو تو سايت دانشگاها رزومتو بفرست ميتوني پذيرش بگيري 

اين موسس ها الكي ميگن كار خاصي نميكنن

مگه ميشه فيك؟؟😳

مگه ايرانه بشه سرشون كلاه گذاشت 

الان ما ويزا برا كنفرانس علمي بوسني ميخواستيم يه ماهه دارن در مورد ما تحقيق ميكنن هنوز ندادن

پناهندگی چه جوريه؟؟؟؟

درخواست که بدی،میبرنت تو کمپ ماهیانه ۲۵۰ یورو و یک اتاق و غذا بهت میدن تا اقامتت جور شه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
يه سوپری هم اگر مرد کار باشید خیییبلی خوبه به این شرط که به هیچ عنوان قرضی ندید مگه این که وااااقعا ...

الان این فروشگاه های بزرگ معروف کار سوپری ها رو خوابونده. همه دارن یکی یکی جمع میکنن 

البته اگر کار داری و میخواهی سرمایه گذاری کنی 

ملک و زمین خوبه میتونی از اجاره اش به عنوان درآمد استفاده کنی 

کارهای خدماتی مثل خیاطی و آرایشگری هم خوبه 

الان طرف یه مدرک میگیره آرایشگاه باز میکنه ولی خودش نشسته فقط پول میگیره عروس کار میاره اصلاح کار اپیلاسیون کار و غیره 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
خطرناک نیست؟؟ ب نظرم خیلی جسارت میخواد 

اره خب ریسکه باید آدم مطمئن پیدا کنی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
یکم توضیح میدی بیشتر 

حقیقتش من خودمم مدتی تحقیق میکردم برای کار با سرمایه کم دوستم گفت کار همسرش تزریق پلاستیکه و یه سری دستگاه داره ک باهاش قطعات پلاستیکی میسازه گفت دستگاه ک بخری درآمدش خوبه کار با دستگاه هم سخت نیست در همین حد میدونم

والا يه موسسه مهاجرتي  به من گفت ٢٥٠٠يورو ميگيريم (بيست تومن تقريبا)براتون پذيرش از دانشگا ...

خب شما چون ملیتت ایرانیه خیلی سخت گیری میکنن،توی اون ویزا فیکه ملیت و کشورای آسیایی نمیزنن

اگه رشتتون و سطح علمیتون بالاس بله دوستانتون درست گفتن،بورس تحصیلی راحت میدن

میشه اگه اطلاعات بیشتری داری بیشتر توضیح بدی؟  از کجا باید خرید و ایا هر کس بره درخواست بده می ...

ببین منم دقیق نمی دونم

فقط می دونم قبل گرون شدن دلار قسطی می دادن دستگاه ها رو. الان فقط نقد میدن. باز اگه پارتی داشته باشی میشه قسطی بگیری. 

بری بانک کامل برات توضیح میدن مثلا کارت ب کارت کنن با عابر شما پونصد تومن داره براتون قبض یه مبلغ داره ش ارژ و.... هم همین طور