2777
2789
مگه با ۵۰ ملیون‌میشه؟؟؟

والا قبل از عید پرسیدم گفت با ۵۰ تا میبره هلند و آلمان

الان نمیدونم نرخش فرق کرده یا نه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه کار شریکی باشه چی  مثلا با ۱۰۰تمن

اگر تو شهرتون نمایندگی فروشگاههاي همواره تخفیف کوروش رو ندارید اونو بگیرید 

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
والا قبل از عید پرسیدم گفت با ۵۰ تا میبره هلند و آلمان الان نمیدونم نرخش فرق کرده یا نه

منظورت مسافرته؟؟فک کردم اقامتو میگی😁

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

یه فکر خوبم هست. یه دستگاه عابر بانک بخرید.  سه تومن یا چهل تومن. بذارید یه جای شلوغ. با هر تراکنش یه مبلغی دریافت می کنید آخر ماه کلی پول به حسابتون میاد 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اینم فکر خوبیه اگه رشته مناسبی دارین و توانایی زندگی تو کشور دیگه برا مهاجرت اقدام کنین

😊👍🏻دقیقا

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
یه فکر خوبم هست. یه دستگاه عابر بانک بخرید.  سه تومن یا چهل تومن. بذارید یه جای شلوغ. با هر ترا ...

مگه میشه هر جایی گذاشت؟ نباید زمینش مال خودشون باشه؟عوارض شهرداری چی؟ 

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

تعويض روغني..و اين قبيل كارا..

خيلي درامد خوبي داره..

چندماه كاراموز بره و دوره ببينه..

با اين مبلغ توي شهرستان راحت ميشه راه انداخت..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
منظورت مسافرته؟؟فک کردم اقامتو میگی😁

ن اقامت دیگه،ویزای شینگن میسازه بعد اونجا که رفتی درخواست پناهندگی میدی

مگه میشه هر جایی گذاشت؟ نباید زمینش مال خودشون باشه؟عوارض شهرداری چی؟ 

یه مغازه اجاره کرد و توش گذاشت. 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بهترین راه فهمیدن اینکه چه شغلی برات خوبه شناخت محیطی هست که توشی 

ببین دور و برت چی باشه کارت راه میوفته ولی الان نیست باید شغلت اون باشه 

یک کارآفرین می گفت ایران پر از ایده های کارآفرینیه ولی مردم فقط نشستن غر می زنن 

همون مشکلاتی که همه دارن غر می زنند تو محله تون تو شهرتون اونها فرصت کارآفرینی برای شماست 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
جدا؟؟؟؟

اره. اگه پول داشتیم حتما همین کارو می کردیم. یکی تو اطرافیان مایه دار شد همین جوری