2777
2789
عنوان

بابای سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم چرا باید آرزوی اونارو ادامه بدیم الان زندگی من خوبه ولی تاثیراتی که بابام روم گذاشته ومیبینم ...

آره منم بعد انصراف دعوای سختی با بابام داشتم.. گفتم اگه انقد تو حسرتشی خودت برو کنکور بده..ی ماه باهام حرف نمیزند نه مامانم نه بابام😂 کلا بعد اون قضیه پول تو جیبی منو هم قطع کرد و چند ساله ازش پول نگرفتم.. اما خواهرم براش مهم نیست که علاقه داره یا نه به رشته و شغلش.. حداقلش اون راضیه

متعصب و افراطی جماعت ریپلای نکنه منو چندشم میشه

دیگ یکم لعنت خدا کردن زیاد رویه

مامانم سر این رفتارای بابام دق کرد مرد خسته شدیم انقد که باید هرچی اون بخواد. بشه مامانم جرات نداش خواهراش برادراش زنگ بزنه چون بابام نمیخواس

هیچی دیگه ...

این سختگیراهارو قبول ندارم ولی الان همه فقط برای پول تلاش میکنن و پول هم فقط تو درس خوندن و سر کار ر ...

بابام تو کلاس رفتنا و این خرجا کوتاهی نمیکنه ولی میخواد خواسته ی خودش شه اینکه علاقه داره طرف یا نداره مهم نیس امیدوارم آینده خواهرم خوب شه گناه داره از ۸ سالگی بی مادری کشیده

هیچی دیگه ...

آره منم بعد انصراف دعوای سختی با بابام داشتم.. گفتم اگه انقد تو حسرتشی خودت برو کنکور بده..ی ماه باه ...

بابای منم چند ماه باهام حرف نزد چون خواسته خودم پیش رفتم هر جا کم میارم تیکه میندازه حرفمو گوش میدادی ولی الان میبینه که زندگیم خوبه ولی به روم نمیاره

هیچی دیگه ...

دیگ یکم لعنت خدا کردن زیاد رویه

از یه طرفم با اینکه خیلی شکنجه روحی کشیدیم ازش باور کن اونروز حالش بد بود آوردمش الان هشت روز خونمونه تا صبح چند روز نخوابیدم هر نیم ساعت چکش کردم ببینم حالش چطوره اونیکی خواهرم که خارج براش صد ملیون پول فرستاد گف نیستم حداقل کمک مالی باشه ما بچه ها بزاش بچه های خوبی هستیم وای واقعا شکنجه هم شدیم روحا

هیچی دیگه ...

آره منم بعد انصراف دعوای سختی با بابام داشتم.. گفتم اگه انقد تو حسرتشی خودت برو کنکور بده..ی ماه باه ...

بعدش دانشگاه رشته مورد علاقتون رو رفتین یا آزاد یاد گرفتین ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

سالهاست میشینه کنار خواهرم دوتایی درس میخونن فک کنم بره بتونه 😑

شرمنده خیلی بامزه بود خندیدم 😂

شاید خواهرت چون اصرار بابات هست ناراضیه خود بشینه فکر کنه ببینه این رشته رو دوست داره یا نه انشالله تو هر رشته ای هست موفق باشه ولی پدرتون واقعا زیاده روی میکنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بعدش دانشگاه رشته مورد علاقتون رو رفتین یا آزاد یاد گرفتین ؟

تا کاردانی اون موقع رفتم بعدش ازدواج کردم تو همون موقعا مادرم فوت شد افسردگی گرفتم نرفتم ادامش تا شش سال افسردگی داشتم

هیچی دیگه ...

تا کاردانی اون موقع رفتم بعدش ازدواج کردم تو همون موقعا مادرم فوت شد افسردگی گرفتم نرفتم ادامش تا شش ...

عزیزم

خدا مادرتون رو رحمت کنه

انشالله موفق باشین