2777
2789
عنوان

قد نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 40 پست
شیرخشک چی میخوره ؟ عوضش کن، من با شیره بادوم و ارد برنج واسه پسرم فرنی درست میکردم یه تیکه کره هلندی ...

اب قلم میدم!

هربار تو سوپش گوشت و گندم و برنج و سیب زمینی میریزم ! یعنی اینا شده پای ثابت همه سوپ هاش!

گوشت(حالا هر بار یه مدل گشوت میدم)

برنج

سیب زمینی

روغن حیوانی یا کره

اب قلم گوساله( همون که ژلاتینی میشه)

اینا همیشه ثابت هستن

گاهی هویج گاهی نخودفرنگی گاهی حبوبات گاهی سبزی سوپ گاهی گوجه و چیزای دیگه

تازگی ماست دادم خورد

انگار ببخشبد راست روده است هرچی میخوره از اون ور خمیر شده تحویل میده

انگار بدنش چیزی جذب نمیکنه

دارم داغون میشب! شب روزم شده گریه! این بچهام میفهمه هی دست میکشه صورتم طاقت ندارم اصلا😭دیگه توان ند ...

چقدر اسکولی وااای مریضیییی خودت باورکن خودت برو دکتر بچت کمبود وزن نداره چرااینطوری میکنی وزنش فقط نیم کیلو کمه موز بده یبوست بشه وزن بگیره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اب قلم میدم! هربار تو سوپش گوشت و گندم و برنج و سیب زمینی میریزم ! یعنی اینا شده پای ثابت همه سوپ ها ...

همه بچه هاهمینن عیب نزار روبچه انرژی جذب میکنی هااین بیماریارو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چقدر اسکولی وااای مریضیییی خودت باورکن خودت برو دکتر بچت کمبود وزن نداره چرااینطوری میکنی وزنش فقط ن ...

به خدا میدم! موز میدم خرما میدم! گاهی چهار شیره میدم!

هی تحمل میکنم صبر میکنم هی سر خودمو گرم میکنم میگم چیزی نیست درست میشه درست میشه طبیعیه طبیعیه هررر بار که میره دوباره دکتر بدتر از سری قبل! دیگه طاقت نمیارم منم ادمم تا یه جایی میتونم تحمل کنم

به خدا میدم! موز میدم خرما میدم! گاهی چهار شیره میدم! هی تحمل میکنم صبر میکنم هی سر خودمو گرم میکنم ...

عزیزم خیلی درکت می کنم

من بچمو از تمیزی عین گل نگه میدارم

فقط چندبار بردمش پارک سر پوشیده اونجا کف پای بچه دو ساله زگیل زد(زگیل معمولی)

یک سال من چش

مم اشکو خون بود

هیچ جوری نمیرفت😑😑

فریز، لیزر، اخرش یه قطره سفارش دادم از خارج اوردن تا بعد یکسال کم کم رفت

اما تو این مدت جون منم رفت

همش درگیر دور سر بچه بودم

الانم لباساشو عوض می کنم دنده ها دختر منم زده بیرون😑

چون غذا نمیخوره فقط شیر کارخونه ای طعم دار میخوره😑😑😑

بچه همینه

تو میگی غذا خوب میخوره

رشد ذهنیشم خوبه

انقد نگران نیم کیلو وزن نباش

اگه رفلاکس داره و مطمئنی بهش قطره اینفاکول آلمانی اصل گیر بیار بده

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

عزیزم خیلی درکت می کنم من بچمو از تمیزی عین گل نگه میدارم فقط چندبار بردمش پارک سر پوشیده اونجا کف پ ...

حتما به دکتر میگم! ببینم اینو مینویسه براش

غذا میخوره شیر کم و بیش با بازی بازی یه چیزایی میخوره ولی همهاش دفع میشه!

نمیدونم دیگه این مغزم جواب نمیده! ده روز دیگه نوبت دکترشه! یکی این ازمایش دیابت یکی ام این دوتا چیزی که گفتی رو میگم بهش ببینمچی میگه!

امشب یکم بادوم و گردو و کنجد با چند تا دونه پسته داشتم اسیاب کردم گفتم فردا بریزم رو موز و خرما بهش بدم بخوره!

دیگه دستم به هیچی بند نیست عقلم به جایی نمیرسه

به خدا میدم! موز میدم خرما میدم! گاهی چهار شیره میدم! هی تحمل میکنم صبر میکنم هی سر خودمو گرم میکنم ...

ای خدااخه کمبود نداره ک باورکن فقط یذره اس.. نمدونم چراانقردر نگرانت کردن