2777
2789
عنوان

قد نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 40 پست

عزیژم مادرا همیشه نگرانن

باورت میشع من الان نگرانم که چرا بچم انقد تپلیه همش میگم نکنه تیروئید مشکل داره چون دور سرشم بزرگه هرروز فکرای منفی میکنم الان چهارماه و نیمه هنوز غلت نمیزنه مدام نگرانم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک چی میخوره ؟ عوضش کن، من با شیره بادوم و ارد برنج واسه پسرم فرنی درست میکردم یه تیکه کره هلندی کوچولو هم مینداختم توش خیلی چاق شد، عصاره گوشت هم صاف میکردم میریختم تو شیشه اش میدادم بهش

پسره؟ زیاد دستشویی میکنه؟ چه غذا هایی میدی موز، حریره بادام و خرما، زرده تخم مرغ بهش بدهشربت زینک سو ...

عزیزم ببخشید میپرسم

من پسرم 3 سالشع خیلی لاغره زیادم شکمش کار میکنه یعنی تند تند دسشویی میکنه جون نمیگیره

شربت چی بگیرم یکم شکمش سفت شه هم جون بگیره؟

ازبس همه گفتن لاغره خودمم دلم میسوزه براش

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

عزیزم ببخشید میپرسممن پسرم 3 سالشع خیلی لاغره زیادم شکمش کار میکنه یعنی تند تند دسشویی میکنه جون نمی ...

چند کیلو؟

روزی یک قاشق چای خوری شربت زینک سولفات ایرانی بدین

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

چند کیلو؟ روزی یک قاشق چای خوری شربت زینک سولفات ایرانی بدین

جدیدا نبردم ولی لاغره شلوار از کمر میفته

چند روز دیگه تولد 3 سالگیش باید ببذم بهداشت میترسم بگن چرا وزن نگرفته خیلی ناراحتم براش

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

جدیدا نبردم ولی لاغره شلوار از کمر میفته چند روز دیگه تولد 3 سالگیش باید ببذم بهداشت میترسم بگن چرا ...

دختر منم مهر سه سالش میشه خیلی نسبت به دو سالگیش لاغر شده ولی خب قد کشیده

چاقی به درد نمیخوره خدا کنه بچه سالم باشه

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

دختر منم مهر سه سالش میشه خیلی نسبت به دو سالگیش لاغر شده ولی خب قد کشیده چاقی به درد نمیخوره خدا کن ...

پسر منم قد بلنده ولی لاغر هرکی میبینه میگه لاغره و گردنش درازه و ...

منم دلم میشکنه

پسر منم قد بلنده ولی لاغر هرکی میبینه میگه لاغره و گردنش درازه و ...منم دلم میشکنه

بیخود

هرکی عیب گذاشت رو بچت همونجا بزن تو دهنش که دیگه چیزی نگه

اگه قدش بلنده، لابد رشدش در قد بود

بیخود هرکی عیب گذاشت رو بچت همونجا بزن تو دهنش که دیگه چیزی نگهاگه قدش بلنده، لابد رشدش در قد بود

اره به چشم خودم بلنده دست و پای درازی داره

ای بابا حتی مادر خودمم میگه پسرت لاغره بهش برس

یا مادرشوهرم میگه

نمیشه به اینا چیزی گفت که اخه

انقد حساس نباش مگه دکتر گفته مشکلی هست؟

یک ماه فرصت داد با سگانوز و فلان و بسار چاق بشه که نشد! بعد یک ماه که تقریبا ده روز دیگه ازش مونده باید برم پیشش! همون موقع ام گفت شیبش نزولیه فعلا اینهارو بده ببینیم چه جوری میشه

عزیزم حتما رفلاکش داره. بچه منم وزن نمیگرفت رفلاکس پنهان داشت

نمیدونم! فکر کنم برای همین رفلاکس سگانوز بهش دادن و پدیلاکتتریپلاس ولی فعلا ۲۰ روز گذشته و هیچی به هیچی😭😭

عزیژم مادرا همیشه نگراننباورت میشع من الان نگرانم که چرا بچم انقد تپلیه همش میگم نکنه تیروئید مشکل د ...

به خدا دیوونه شدم! الان که دارم مینویسم این قدر سرم درد میکنهدحد نداره از بس که کریه کردم! همش ازمایش ازمایش! فقط دیابت نداده! اونم فکر کنم این ماه براش بنویسه

شیر خشک پدیاشور بده چاق کنندس

نمیدونم والا نان دادم چندبار شیر خشک عوض کردم بهش نساخته! ولی واااقعا از خدا میخوام که بگه شیرخشکش رو عوض کن! ولی اونقدریم شیر نمیخوره نسبت به غذایی که میدم البته

شاید ژنتیکی لاغرین

از مادرم میپرسم میگم بچه بودم وزنم چه جوری بود یه بار میگه خوب بودی یه بار میگه نه لاغر بودی!!! ولی میگه اون زمان که بهداشت میرفته بهش نگفته بوده که بچه شیب رشدش مشکل داره! ولی من هرررربار بهداشت میرم با اشک برمیگردم