2777
2789
عنوان

قد نوزاد

167 بازدید | 40 پست

دوستان تروخدا یکی کمک کنه بهم! بچه ام نه ماهش شده! وزن نمیگیره هررررکاری بگی کردیم هر دکتری بگی بردیم ازمایش و فلان! الان وزنش اومده روی خط قرمز! درحالی که وزن تولدش خوب بوده!!! شربت سگانوز خورده بایولاکت پلاس که جدیدا وارد بازار شده خورده مولتی و هرچی بگید! سوپ مقوی بهش میدم از همه زنجیرههای غذایی بهش میدم! غذاش نسبتا خوبه ولی اصلااااا وزن نمیگیره و شیر خشک میخوره!

میگم نکنه دیابت داره چون تو آزمایشهایش دیابت رو ننوشته بودن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۹ ماهه هستش وزنش ۶.۵ کیلو 😭😭😭دیگه صبرم تموم شده دارم اتیش میگیرم

دختر من سه سالشه 13 کیلو

برا 9 ماه باید شیش کیلو نیم خوب باشه

بعدشم اگه زیاد پی پی میکنه طبیعی که وزن نگیره

اگه همه چیزش نرماله الکی دنبال چاق کردن بچه نباش

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

دختر من سه سالشه 13 کیلو برا 9 ماه باید شیش کیلو نیم خوب باشهبعدشم اگه زیاد پی پی میکنه طبیعی که وزن ...

نه خوب نیست گفتن رو خط سو تغذیهاست😭 شیب کاملا نزولی داره

حیگرم میسوزه هیچ کس نمیتونه کمک کنه! همش ازمایش تکراری انگل و فلان و بسار! یه لحظه یادم افتاد تو ازمایش هاش دیابت نبوده! گفتم شاید دیابت داره!

نه خوب نیست گفتن رو خط سو تغذیهاست😭 شیب کاملا نزولی دارهحیگرم میسوزه هیچ کس نمیتونه کمک کنه! همش از ...

پسره؟

زیاد دستشویی میکنه؟

چه غذا هایی میدی

موز، حریره بادام و خرما، زرده تخم مرغ بهش بده

شربت زینک سولفاتم بهش بده

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

پسره؟ زیاد دستشویی میکنه؟ چه غذا هایی میدی موز، حریره بادام و خرما، زرده تخم مرغ بهش بدهشربت زینک سو ...

دختره

حریره بادوم میخورد اوایل الان دیگه نمیدم البته اون موقع ام دوست نداشت زیاد!

سوپ درت میکنم توش همه چی میریزم از حبوبات و سبزی و سیب زمینی و اب قلم و هرچی! یه بار با کدو یه بار با برنج یه بار با گوشت گوسفندی یه بار با گاوی! یه بار نخود میریزم بشه ابگوشت! همه رو میکس میکنم له بشه راحت بخوره به باز ناهار میدم یه بارم شام! الباقیشم شیر خشک نان میخوره!

این قدر دکتر بردممممم دیگه آخری سگانوز داد! با پدیلاکت تری پلاس که اصلا تو داروخانهها نبود! پدرم دراومد تا پیداش کردم! هیچ اثر نکرده هییییچی! بچه ام اندازه جوجهاست! نه قد نه وزن! رشد مهارتی داره ولی رشد جسمی نه!

دلم شور میزنه خیلی

خیلی چسزا تو مغزم میاد! نکنه مشکل رشد داره نکنه سرطان داره نکنه دیابت داره

دخترهحریره بادوم میخورد اوایل الان دیگه نمیدم البته اون موقع ام دوست نداشت زیاد! سوپ درت میکنم توش ه ...

ببین تو نت زدم

رنج وزن نوزاد تو این سن برای دختر بین 7 تا 8 کیلو بود

پس دخترت فقط نیم کیلو کمبود وزن داره

الان باید بهش غذاهای پر کالری بدی

سیب زمینی آب پز زرده تخم مرغ کره

حریره چند مغز، آرد برنج_مغز بادام مغز پسته مغز گردو بادم هندی، از هرکدوم چندتا دونه بریز کره

به سوپش بلغور گندم دو روز خیس خورده یا برنج اضافه کن بازم کره هم بزن

جو دوسر پرک تو سوپش اضافه کن

پودر جوانه گندم به سوپش اضافه کن

در نهایت بچه ها ممکنه ژنتیکی لاغر باشن

زیاد خودتو درگیر نکن

دخترهحریره بادوم میخورد اوایل الان دیگه نمیدم البته اون موقع ام دوست نداشت زیاد! سوپ درت میکنم توش ه ...

منم عین خودت حساسم

دور سر دخترم یکم بزرگ بود همش با گریه متر خیاطی دستم بود دور سرشو میگرفتم، چقدر زار زدم، چقدر برا دور سرش حرص خوردم،میبردم دکتر می گفت خانم چیزیش نیست باز اما من حرص و غصه الانم سرش بزرگه

دکتر گفت مثل خودمه

اتفاقا خیلی ام ماشاالله باهوشه

منم عین خودت حساسم دور سر دخترم یکم بزرگ بود همش با گریه متر خیاطی دستم بود دور سرشو میگرفتم، چقدر ز ...

ببین چرا دروغ بگم زیاد بهش مغز نمیدم! یکم مغز بادوم توخریره دادم فقط با یکم گردو!

زرده تخم مرغ دوست داره میخوره!

جو دوسر پرک تا حالا ندادم گفتم این سری ماه بیاد حقوق بیاد دستم یکم جو دوسر پرک و گردو و یکم کنجد له کنم بدم بخوره! بلکه همین مغزها و اینا باعث بشه وزن بگیره!

جو پرک و بلغور گندم و برنج و سیب زمینی و کره اینا رو همه رو دادم😭

تازگی ماست میدم گفتم خاصیت داره چربی داره شاید خوب بشه! خیلی ماست دوست داره خیلی! اگه بتونم این مغزهایی که گفتی رو با ماست قاطی کنم بدم بخوره

ببین یه نفر گفت پودر جوانه غلات براش بگیرم بنظرت فایده داره؟

ببین تو نت زدم رنج وزن نوزاد تو این سن برای دختر بین 7 تا 8 کیلو بود پس دخترت فقط نیم کیلو کمبود وزن ...

دارم داغون میشب!

شب روزم شده گریه! این بچهام میفهمه هی دست میکشه صورتم طاقت ندارم اصلا😭

دیگه توان ندارم پای این همه دکتر رفتن ندارم!

ببین چرا دروغ بگم زیاد بهش مغز نمیدم! یکم مغز بادوم توخریره دادم فقط با یکم گردو! زرده تخم مرغ دوست ...

اره پودر جوانه گندم کلا چاق کننده است

دارم داغون میشب! شب روزم شده گریه! این بچهام میفهمه هی دست میکشه صورتم طاقت ندارم اصلا😭دیگه توان ند ...

انقد حساس نباش

مگه دکتر گفته مشکلی هست؟